Eerlijke en Betrouwbare Reviews!

De WordPress Cursus Review: Ferdy Korpershoek jouw WordPress held?

Lees er hier alles over!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
de wordpress cursus review ferdy

De WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek: is deze cursus jouw geld waard?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan ben je waarschijnlijk erg benieuwd naar de WordPress Cursus van Ferdy. Waarschijnlijk sta je op het punt om de cursus te kopen, maar wil je eerst nog even weten of deze cursus daadwerkelijk je geld waard is.

Enkele maanden geleden ben ik zelf begonnen met de WordPress cursus van Ferdy, en ben ik zelf aan de slag gegaan om een mooie WordPress site + webshop op te zetten. 

Is de WordPress Cursus je geld waard?

En is het dé ideale cursus om met WordPress te beginnen?

Ik vertel het je in mijn eerlijke review, mening en ervaringen hieronder.

Inhoudsopgave

EXTRA NOOT: De WordPress Cursus is niet meer beschikbaar en offline gehaald vanwege het succes van de vervangende Affiliate Marketing Revolutie!
Klik HIER voor deze TOP cursus waardoor jij geld gaat verdienen via het het internet.

Wie is Ferdy Korpershoek?

Laat me je eerst een stukje vertellen over de maker van de cursus, namelijk Ferdy Korpershoek.

Ik moet eerlijk zeggen dat Ferdy voor mij een onbekende was, en dat ik puur per toeval op zijn website terecht kwam.

Ferdy is 30 jaar en heeft toch al een mooie naam op het internet opgebouwd. Hij is vrijwel heel zijn leven al wel geïnteresseerd geweest in web, WordPress en alles wat er mee te maken heeft, en heeft hiervoor dan ook al verschillende producten uitgebracht.

Zo verkoopt Ferdy ook webhosting (WordPress webhosting om precies te zijn) en verkoopt hij ook bijbehorende WordPress thema’s (meer daarover later). 

Ferdy is dus iemand die behoorlijk veel verstand van WordPress heeft, en hierdoor dus ook een cursus over heeft gemaakt.

Ferdy staat overigens ook netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en op het internet vind je geen negatieve ervaringen of reviews over hem of zijn bedrijf. So far, so good dus!

Wat is de WordPress Cursus?

foto van Ferdy Kopershoek
Ferdy Kopershoek.

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een cursus WordPress.

WordPress is een websysteem waarmee je eenvoudig websites kunt maken. Echter is WordPress voor veel mensen toch niet zo eenvoudig, en zou voor veel mensen een cursus wel handig zijn.

De WordPress Cursus is een videotraining waarin je stap voor stap hoe je een prachtige WordPress website kunt maken.

Voor wie is de WordPress Cursus?

De WordPress Cursus is voor iedereen die meer over WordPress wilt leren, maar met name voor de beginners die nog niet eerder met WordPress hebben gewerkt, of er wel mee hebben gewerkt, maar er niks van snappen.

Wat gebeurd er na betaling?

Voordat ik met mijn review ga beginnen, wil ik je eerst even vertellen wat er gebeurd nadat je hebt betaald.

Na betaling word je direct doorgestuurd naar het Leden-gedeelte, waar je ook een account voor krijgt.

Dit is een WordPress community, waar je ook in contact kunt komen met de andere leden om ideeën uit te wisselen en vragen te stellen.

Hier vind je natuurlijk ook alle video’s.

Na aanmelding kun je dus direct aan de slag!

Mijn eerlijke WordPress cursus review, mening en ervaringen

Goed, laat me je nu vertellen wat mijn ervaringen over de WordPress Cursus van Ferdy zijn.

Inhoud & Video’s

Laat ik vooropstellen dat alle video’s er erg goed uit zien, en dat alle video’s van goede kwaliteit zijn, en dat Ferdy ook alles netjes en duidelijk uitlegt. 

Je ziet het beeldscherm van Ferdy, en ziet dus precies wat hij doet en welke stappen hij onderneemt. Waar hij op klikt, en wat er gebeurd etc. Heel duidelijk, waarvoor mijn complimenten. 

In de video’s begint Ferdy bij het begin, dus de domeinnaam, webhosting en WordPress installeren. 

Hierna gaat Ferdy verder en laat hij je zien hoe je je WordPress website kunt configureren, content kunt gaan plaatsen en natuurlijk ook hoe je deze kunt optimaliseren voor Google.

Alles wordt netjes, duidelijk en lekker rustig uitgelegd.

Het grote voordeel is dat je de video’s kunt stoppen wanneer je maar wilt, dus als je iets nog een keer wilt zien, dan kun je gewoon even de video pauzeren en terugspoelen.

Community

Zoals hierboven al gezegd kom je na betaling terecht in het Leden-gedeelte. Dit is ook direct een gezellige community waar je met de andere leden in contact kunt komen en ook je vragen kunt stellen.

Erg leuk is dat hier een toffe sfeer aanwezig is, en dat de leden elkaar ook helpen en elkaar tips geven. Dit is een mooie toevoeging: je komt in een Leden-gedeelte met mensen die ook allemaal geïnteresseerd zijn in WordPress websites maken.

De WordPress Cursus prijs

De prijs voor de WordPress Cursus is 67,- euro. Dat vind ik een prima prijs.

Voor de prijs van nog geen zeven tientjes krijg je levenslang toegang tot ten eerste een uitstekende videotraining, en ten tweede ook een gezellige, professionele community waar je terecht kunt met al je WordPress vragen.

Als je WordPress cursus op locatie zou volgen, zou je vaak al honderden euro’s voor een dagdeel kwijt zijn, en moet je het doen bij de informatie die op de dag gegeven word. Nu kun je de video’s zoveel kijken als dat je zelf wilt, en kun je het rustig op eigen tempo doen.

De WordPress Cursus kopen

Zoals je in mijn review al wel hebt gemerkt ben ik erg te spreken over de WordPress Cursus van Ferdy, en kan ik het je iedereen aanraden.

Voor een goede prijs krijg je toegang tot video’s waarin je stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een prachtige, gebruiksvriendelijke en SEO-geoptimaliseerde WordPress website kunt maken.

De WordPress Cursus kopen doe je via onderstaande kortingslink.

Jan
Reviewplek is opgericht door Jan. Jan is met zijn reviewplek ondertussen een autoriteit geworden. Zijn missie is om eerlijkheid te creëren in een wereld vol misleidende reclames en reviews. Uitgebreid onderzoek, actuele kortingen en een eerlijke mening is wat jij hier kunt verwachten. Heb jij een vraag over een review of reviewplek? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.