Eerlijke en Betrouwbare Reviews!

Unstoppable Mindset Review van Jia Ruan

Lees er hier alles over!

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

Wanneer jij dit artikel leest, ben je waarschijnlijk bekend met de Unstoppable Mindset van Jia Ruan.
Je bent alleen nog niet overtuigd óf opzoek naar meer informatie.

Je bent bij ons aan het juiste adres!
Lees in onze Unstoppable Mindset Review wat jij moet weten, voordat jij je geld hierin investeert!

We leggen eerst kort even uit wie de oprichter Jia Ruan is.
Maar ook wat de Unstoppable Mindset is, wat je leert tijdens dit programma en waarom jij dit programma juist wel of juist niet moet aanschaffen.

We sluiten af met een leuke actie (zoals gewoonlijk)!
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de Unstoppable Mindset Review, laat het dan in de comments achter!

Inhoudsopgave

Wie is Jia Ruan?

Voordat we dieper ingaan op Unstoppable Mindset, is het goed om even stil te staan bij de oprichter van dit programma: Jia Ruan.

jia ruan ervaringen review

Waarschijnlijk heb jij Jia Ruan weleens voorbij zien komen in video’s op YouTube of Social Media. Ik wel in ieder geval. Waar deze video’s een jaar geleden vooral gingen over geld verdienen en financieel onafhankelijk te worden, gaan ze momenteel over het leren van bepaalde skills en een bepaalde mindset. Vanuit die exacte gedachte is de Unstoppable Mindset ontstaan.

Daarnaast Jia Ruan is ook één van de oprichters van Unstoppable Lifestyle BV, een écht bedrijf dat serieuze omzetten draait. Onder dit bedrijf hangen verschillende producten, zoals de Bol Masterclass, Agency Masterclass (runt hij samen met Mitchell Weijerman) en de Unstoppable Mindset.

Jia komt zelf uit een ondernemersgezin en ziet geen toekomst in het huidige opleidingssysteem. Vandaar ook dat hij al op vrij jonge leeftijd ondernemer is geworden, met veel succes.

Is Jia Ruan betrouwbaar?

Vaak vragen mensen zich af of een bepaalde cursus of een bepaald persoon betrouwbaar is, voordat ze hierin geld investeren. Dit is natuurlijk een superlogische vraag, aangezien je geen risico wil lopen.

Bij het zien van de video’s op YouTube en Social Media kreeg ik altijd een get-rich-quick gevoel; het voelde best wel shady en iets te “snel” aan. Dat was voor mij een reden om onderzoek te doen en te kijken wat Jia te bieden heeft. Deze Unstoppable Mindset Review is dus 1 van die onderzoeken.

In mijn optiek is Jia Ruan een betrouwbaar persoon. Ondanks zijn flashy en uitgesproken video’s, is Jia prima te bereiken. Daarnaast heeft hij daadwerkelijk duizenden mensen geholpen met zijn verschillende producten. Natuurlijk komen er veel negatieve reacties op Jia als persoon, juist omdat hij zo direct en to the point is.

Je mag hem of je mag hem niet. Iemand die zoveel tijd en moeite steekt in zijn eigen business, is voor mij gewoon een legit en betrouwbaar persoon.

Wat is de Unstoppable Mindset en waaruit bestaat het?

Voordat je aan de slag gaat met Unstoppable Mindset, is het fijn om te weten wat je allemaal kan verwachten. Dit programma bestaat namelijk uit meerdere onderdelen, waarvan een groot deel als bonus er gratis bij komen.

De Unstoppable Mindset is vooral bedacht vanuit de gedacht dat jouw eigen mindset één van de belangrijkste redenen is voor succes. Het gaat dus niet om jouw bedrijf of je businessmodel, maar om je mindset; dat maakt jou succesvol.

Tijdens een 4 weken durende online cursus neemt Jia jou mee in hoe jij tot de kern van jezelf komt, hoe je bepaalde problemen herkent en uitschakelt, hoe jij ervoor kan zorgen dat je bereikt wat je wilt bereiken enzovoort enzovoort. Het is een uitgebreide cursus, die soms wat ongemakkelijk aan kan voelen voor jezelf.

Het gaat er voornamelijk om dat jij jezelf opnieuw leert ontdekken, om uiteindelijk positiever en gelukkiger in het leven zal staan.

We duiken iets dieper in op hetgeen wat jij krijgt vanuit het Unstoppable Mindset programma:
Voor deze website beschreven we vanuit een net iets andere invalshoek nog een zeer uitgebreide review over de Unstoppable Mindset!

⭐Het Unstoppable Mindset programma

Het eerste en één van de belangrijkste onderdelen, is dus de 4 weken durende online cursus. Deze cursus gaat in 4 weken tijd dwars door 4 verschillende onderdelen.

Week 1 Unleash Yourself

In de eerste week ontdek jij hoe jij de beste versie van jezelf ontketend. Door middel van 5 lessen kom jij erachter waar jouw geluk te vinden is, hoe jij je fijner kan voelen over jezelf en hoe jij de kwaliteit van je leven verhoogd. In deze week staat het leren kennen van jezelf centraal.

Week 2 Old Identity

In de tweede week ga je dieper in op de “oude” versie van jezelf. Je komt achter waardes die je eigenlijk wilt vermijden en waardes waar je eigenlijk naartoe wilt gaan. Je gaat letterlijk in de spiegel kijken, om erachter te komen wie je écht bent. Week 2 is vooral confronterend, aangezien je kritisch naar jezelf gaat kijken.

Week 3 New Identity

In de derde week ga je aan de slag met de “nieuwe” versie van jezelf. Je gaat nieuwe doelen en waardes bepalen, die jou verder gaan brengen in de toekomst. Hierbij gaat het enerzijds om je filters en anderzijds om je zelfbeeld.

Week 4 The Final Steps

In de laatste week van de cursus wordt er dieper ingegaan op hoe jij succes en geluk gaat behalen in jouw leven. Dit is de praktische kant van de cursus. Door middel van 10 lessen neemt Jia je mee in hoe jij jouw ultieme leven gaat leiden.

⭐Wekelijkse Groepscoaching

In de wekelijkse groepscoaching kan jij al je vragen aan Jia stellen. Iedereen heeft namelijk weleens hulp nodig, vandaar dat Jia dit gratis meegeeft in Unstoppable Mindset.

⭐Toegang tot de exclusieve community ‘De Unstoppable Lions’

Naast de wekelijkse coaching, ontvang je toegang tot de exclusieve Facebook community “De unstoppable lions”. Hier kan jij 24 uur per dag terecht met jouw vragen.

⭐Reprogram Yourself Audioprogramma

Zoals de naam al doet vermoeden is deze audiocursus ingericht op hoe jij jezelf “herprogrammeert”.

⭐Daily Success Programma

Ook ga jij dagelijkse opdrachten en tips krijgen, waardoor jij de resultaten behaalt die je graag wilt behalen.

⭐Money Mastery Programma

Als laatste krijg je toegang tot het Money Mastery programma. Erg handig als je moeite hebt met geld e graag wil leren hoe jij je financiën kan managen.

Al deze extra’s hebben een totale waarde van bijna €6.000!

unstoppable mindset review

⭐14 dagen niet goed geld terug garantie

Mocht jij de Unstoppable Mindset aangeschaft hebben, maar niet tevreden zijn, krijg jij gewoon je geld terug. Beslis dit wel binnen 14 dagen na je aankoop!

Is de Unstoppable Mindset jouw geld waard/Wat zijn de voordelen?

Wat ik goed vind aan de Unstoppable Mindset, is dat het een cursus is die daadwerkelijk confronterend is. Dit klinkt misschien gek om te zeggen, maar dat zorgt er juist voor dat je stappen kan gaan maken.

Je leert gedag te zeggen tegen alles wat niet in je voordeel werkt en je verwelkomt alles wat wel in jouw voordeel gaat werken. Je gaat jezelf letterlijk herprogrammeren om dus de beste versie van jezelf te worden.

✔️ Je leert jezelf kennen, zoals je dat nog nooit gedaan hebt

✔️ Je leert hoe jij een succesvol en gelukkig leven kan behalen

✔️ Mocht het even tegenzitten heb je een fijne community waarop je terug kan vallen.

✔️ Je krijgt diverse bonussen, die jou verder helpen in het leven.

Wat zijn de nadelen?

❌ Zo vind ik dat sommige weken nogal veel stof bevatten. Je kan hier niet zo snel doorheen gaan, als dat er gezegd wordt.

❌ Ook kan de materie zo confronterend zijn, dat het je af kan schrikken.

❌ Als laatste is de garantietermijn best wel kort; je moet wel heel snel door de cursus heengaan, wil je gebruik kunnen maken van de garantie.

Al met al is Unstoppable Mindset wel het investeren waard. Een investering in jezelf is het altijd waard natuurlijk ;).

Unstoppable Mindset Review – Onze conclusie

Met dit artikel wil ik eigenlijk 2 vragen beantwoorden, namelijk is Jia Ruan betrouwbaar en is de Unstoppable Mindset een goed product dat zijn geld waard is?

Op beide vragen kan ik JA zeggen!

Zoals je hebt kunnen lezen is Jia, ondanks zijn shady voorkomen, een goede gast. Hij heeft duizenden mensen geholpen met het starten van een online business en het verkrijgen van de juiste skills en mindset.

Ook is de Unstoppable Mindset een goed product, dat precies hetgeen doet wat het belooft. Jou voorzien van de juiste mindset om het maximale uit jezelf en jouw leven te halen!

unstoppable mindset

Wat kost de Unstoppable Mindset? [tijdelijke actie]

We zijn nu aan het einde gekomen van deze Unstoppable Mindset Review. We willen je daarom als laatste nog een leuke actie meegeven.

De Unstoppable Mindset is, in mijn optiek, best goedkoop als je kijkt naar wat je allemaal ontvangt. Het gehele programma kost €997 als je in 1 termijn betaald. Je kan er ook voor kiezen om in 3 termijnen van ieder €397 te betalen, echter ben je dan uiteindelijk meer geld kwijt. Dit adviseer ik dus niet, als je toch gaat investeren in Unstoppable Mindset.

Er is tijdens een actie, waarbij jij een gratis e-boek en audioboek kan downloaden. Hierdoor kan jij, op een laagdrempelige en gratis manier, kennismaken met Jia Ruan en zijn cursus.

Veelgestelde vragen

Unstoppable Mindset is één van de populaire producten, uit de koker van Jia Ruan en Unstoppable Lifestyle BV (ook bekend van de Bol Masterclass). De bekendheid van Jia zorgt voor veel vragen rondom zijn producten. Wij hebben de vragen rondom Unstoppable Mindset voor je verzameld én beantwoord!

Voor wie is de Unstoppable Mindset geschikt?

De Unstoppable Mindset is een cursus die jou leert je mindset te verbeteren. Jia gelooft er namelijk in dat je mindset bepalend is voor je succes. Met dit product wil Jia zichzelf ook wegzetten als de nummer 1 life coach.

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die vooruit wil in het leven. Voor mensen die eigenlijk een betere versie van zichzelf willen worden. Nu klinkt dit nogal vaag, echter wordt er in de cursus naar een concreet doel gewerkt. Dit doel is heel simpel succes en geluk behalen, op een manier die bij jou past als persoon.

Is de Unstoppable Mindset zijn geld waard?

Het bedrag dat je neerlegt voor de Unstoppable Mindset is niet niks, met €997,- . Het is een stevige investering, maar wel een investering in jezelf. Dit soort investeringen maak ik zelf ook en hebben mij nog nooit kwaad gedaan.

Of deze cursus zijn geld waard is: Ik vind van wel. Het is een duidelijke cursus, die je stapsgewijs naar een betere versie van jezelf begeleidt. Deze kennis is heel lastig op te doen. Dit kan je ook met andere life coaches doen, alleen liggen die kosten doorgaans nog hoger.

Zo is mijn laatste investering in de 10K club van Jacko Meijaard geweest. Deze investering is een stuk hoger dan de Unstoppable Mindset en benoem ik alleen om te laten zien dat investeren in jezelf belangrijk is.

Met welke andere online programma’s heb jij goede ervaringen? Laat het ons weten in de reacties! Ik ben ook zeker benieuwd wat je van mijn Unstoppable Mindset Review vond, dus ook dat mag je laten weten :).

Jan
Reviewplek is opgericht door Jan. Jan is met zijn reviewplek ondertussen een autoriteit geworden. Zijn missie is om eerlijkheid te creëren in een wereld vol misleidende reclames en reviews. Uitgebreid onderzoek, actuele kortingen en een eerlijke mening is wat jij hier kunt verwachten. Heb jij een vraag over een review of reviewplek? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.