Eerlijke en Betrouwbare Reviews!

Thrive Themes Review 2020: De beste WordPress toolkit die er is?

Gemiddelde leestijd: 27 minuten

Bedankt voor het bezoeken van mijn Thrive Themes Review!

Waarschijnlijk sta je op het punt om te investeren in Thrive Themes, omdat je mijn artikel bezoekt.
Ik neem je daarom graag mee in mijn diepgaande review, aangezien ik deze tool dagelijks gebruik.

De leestijd van dit artikel is zo’n 10 tot 12 minuten.
Als je niet teveel tijd hebt, skip dan naar de diverse hoofdstukken en de bonus onderin de pagina of sla deze pagina op in je bookmarks.

De bonus wil je niet missen namelijk!

Inhoudsopgave

Wat ga jij in deze Thrive Themes review leren?

In deze Thrive Themes review ga je het volgende leren, namelijk:

 • Wat is Thrive Themes?
 • De 11 krachtige onderdelen van Thrive Themes en waarvoor je ze gebruikt?
 • Wat vind ik goed en minder goed aan Thrive Themes?
 • Wat is het ideale moment om met Thrive Themes aan de slag te gaan?
 • Welke alternatieven zijn er op de markt?
 • Prijzen en pakketten van Thrive Themes + Exclusieve bonus voor jou €€!
 • Mijn eindoordeel en waarom ik dit eindoordeel geef

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van mijn Thrive Themes review, laat het dan in de comments achter. Laten we bij het begin beginnen!

Wat is Thrive Themes?

Goed converterende websites zijn een must have voor elke business. Of je nu een webshop hebt, een affiliate website, een lead generator, de juiste conversies behalen is érg belangrijk.

En dit is waarom jij Thrive Themes moet aanschaffen!

In een notendop is Thrive Themes een pakket aan conversiegerichte themes, plugins en tools voor jouw WordPress website.

Het is een toolkit die bestaat uit 11 krachtige tools, die allemaal als doel hebben om jouw website een conversieboost te geven. Deze tools zijn:

 1. Thrive Theme Builder
 2. Thrive Architect
 3. Thrive Optimize
 4. Thrive Leads
 5. Thrive Apprentice
 6. Thrive Quiz Builder
 7. Thrive Ultimatum
 8. Thrive Ovation
 9. Thrive Clever Widgets
 10. Thrive Headline Optimizer
 11. Thrive Comments

Elke tool legt de nadruk op een specifiek onderdeel, wat ik ga bespreken in het volgende hoofdstuk.

Voor nu is het goed om te weten dat Thrive Themes meer is dan alleen een theme. Het is een totaal pakket een premium WordPress tools.

thrive themes

Waarvoor gebruik je Thrive Themes + 11 krachtige tools

Zoals je nu weet, bestaat Thrive Themes uit diverse tools. Tools die als doel hebben om de conversie en engagement met je website te verhogen.

Maar welke 11 tools zijn dit dan en wat doen ze?

Ik neem je kort even mee in iedere tool!

Thrive Theme Builder

Thrive Theme Builder is een WYSIWYG (what you see is what you get) WordPress theme builder. Met deze tool kan jij elk aspect van je thema bouwen, aanpassen en customizen.

The Thrive Theme Builder wordt geleverd met Shapeshift, een kant en klaar thema voor je WordPress website.

thrive themes shapeshift
Zo ziet de Shapeshift omgeving eruit in WordPress

Shapeshift en Thrive Themes zijn een sterke combi, omdat je hiermee de hele look & feel van je website kan aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor verschillende homepage templates, footer templates, blog pagina templates enzovoort.

Ik maak voor mijn nieuwe Engelse website (https://boydvandongen.com/) gebruik van zowel Shapeshift als Thrive Themes. Een erg coole feature als je het mij vraagt!

Thrive Architect

Waar je met Thrive Theme Builder voornamelijk je website vorm kan geven, bouw je met Thrive Architect de best converterende landingspagina’s.

Je zou het zelfs een beetje kunnen vergelijken met Leadpages. Check mijn Leadpages Review hier!

Zo kan je ervoor kiezen om een custom landingspagina te maken of je kiest 1 van de 327 ingebouwde templates en past die naar jouw smaak aan.

thrive architect
Zo ziet de editor van Thrive Architect eruit. Wederom een voorbeeld van mijn nieuwe Engelse website.

Thrive Architect werkt eigenlijk best simpel, dankzij de drag en drop editor. Wel kost het je even wat tijd en moeite om alle features en elementen onder de knie te krijgen.

Letterlijk alles is aan te passen met Thrive Architect, dus hier had ik op het begin wel wat moeite mee.

Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kom je erachter dat Thrive Architect precies doet wat het belooft: de best converterende landingspagina’s en salespagina’s maken, zodat jij meer sales en/of lead kan genereren.

Thrive Optimize

Thrive Optimize is een toevoeging op Thrive Architect, waarmee jij verschillende landingspagina’s kan testen.

Dit kan een belangrijke stap zijn in het laten groeien van je website, aangezien je op deze manier zoveel mogelijk waarde uit je websitebezoekers haalt.

Met Thrive Optimize kan je verschillende variaties instellen, testen en wachten tot er een winnende landingspagina uitkomt. Met een paar klikken kan je de winnaar daadwerkelijk instellen. Zo simpel kan het zijn!

Een ander voordeel vind ik dat je geen andere A/B test tool nodig hebt, zoals bijvoorbeeld VWO of Optimizely.

Thrive Leads

Groei je e-maillijst als een malle met Thrive Leads!

Met Thrive Leads maak je gemakkelijk lead generatie pop-ups en formulieren voor op je website. Je bepaalt zelf waar en wanneer de pup-up moet oppuppen ;).

Met de tracking tool kan jij verschillende pop-ups op verschillende pagina’s laten afgaan. Of je kan bijvoorbeeld kiezen voor andere manieren, zoals:

De hoeveelheid tijd dat iemand spendeert op je website, of het een nieuwe of een terugkerende bezoeker is of als iemand de website wilt verlaten.

Je kan zelf bepalen op welke posts of pagina’s jij je lead formulieren wilt laten zien. Daarnaast kan je diverse manieren van opt-ins makkelijk A/B testen, zodat je ook hier weer met de winnende variant verder kan gaan!

Hoe ziet dit er dan uit?

thrive leads
thrive leads voorbeeld

Dit zijn natuurlijk maar 2 voorbeelden, maar als je veel op andere websites zit weet je dat de mogelijkheden ongekend zijn.

Thrive Apprentice

Altijd al je eigen online currsus willen lanceren? Ook dan zit je met Thrive Themes goed!

Met Thrive Apprentice haal je alles in huis om je eigen online cursus te ontwikkelen.

Zo kan je makkelijk en ongelimiteerd cursussen aanmaken, makkelijk een structuur implementeren van modules, hoofdstukken en lessen en de lessen invullen met tekst, video’s en afbeeldingen.

Belangrijk: Thrive Apprentice is geen membership plugin! Daarom kan je Thrive Apprentice makkelijk koppelen aan diverse tools, zoals SendOwl, MemberPress en Wishlist Member. Op die manier kan jij zowel betalingen ontvangen als een membership gedeelte opzetten.

Thrive Quiz Builder

Wil jij meer interactie genereren met je website? Maak dan gebruik van de Thrive Quiz Builder

In een handomdraai maak jij een quiz, waardoor je websitebezoekers langer op je website blijven en meer interactie met je site hebben.

Wat ik erg tof vind aan deze tool, is dat je binnen een quiz leads kan verzamelen, dat je écht alles kan a/b testen en dat het mobiel vriendelijk is.

Ook het opzetten is niet heel lastig, maar de 1e keer kan het even puzzelen zijn.

Thrive Ultimatum

Herken je dit? Je zit op een website een specifieke actie te bekijken, alleen een banner is aan het aftellen tot de actie voorbij is. In alle haast koop je snel het product.

Ik wel in ieder geval. Zo’n aftel-banner wordt gebruikt om conversies te stimuleren door middel van FOMO (fear of missing out).

En laat Thrive Themes ook hier aan gedacht hebben! Met Thrive Ultimatum bouw jij jouw eigen custom en dynamische aftel-banners of je maakt gebruik van een template.

Deze banners kan je eenmalig inplannen of herhaaldelijk inplannen, op diverse onderdelen van jouw website.

Met Thrive Ultimatum creëer je schaarste en boost jij je conversies!

thrive ultimatum
Diverse aftel-banner vanuit Thrive Ultimatum

Thrive Ovation

Met Thrive Ovation kan jij je sales en conversieratio boosten, door middel van testimonials van jouw eigen klanten.

Thrive Ovation helpt jou om testimonials te verzamelen, te managen en te vertonen op de juiste plek binnen jouw website.

Veel sites maken gebruik van testimonials, waarbij het voornamelijk door webshops of bedrijven die digitale producten verkopen wordt gebruikt.

thrive ovation
Voorbeeld van een mooie testimonial

Thrive Clever Widgets

Wil jij zelf bepalen welke sidebars er bij welke pagina of post vertoond worden?

Maak dan gebruik van Thrive Clever Widgets! Deze tool laat jou custom sidebars maken, waardoor je de sidebar kan afstemmen op de content van jouw pagina’s. Ook hiermee kan jij je conversieratio verhogen, aangezien je dan super specifieke sidebars kan maken.

Thrive Headline Optimizer

Met Thrive Headline Optimizer test jij verschillende headlines binnen jouw website. Ook deze tool draait om het verhogen van de engagement en de conversies.

Ik heb zelf deze tool nog niet gebruikt, maar het schijnt echt ontzettend makkelijk op te zetten. Je installeert de plugin, waarna je de pagina/post kan selecteren waarin je headlines wilt testen.

Thrive Headline Optimizer bepaalt aan de hand van CTR, Time on Site en Scroll diepte welke headline het beste presteert. Deze kan je vervolgens doorvoeren binnen je pagina.

Thrive Comments

De laatste krachtige tool is Thrive Comments.

Met deze tool kan jij een comment gedeelte aan je blog of pagina toevoegen. De gehele sectie is te customizen, waardoor je het kan laten aansluiten op de uitstraling van je website.

In de interface van Thrive Comments kan je vervolgens al je comments beheren, maar ook makkelijk diverse comments opvolgen.

Elke website eigenaar wil graag interactie met zijn bezoekers en daarom is Thrive Comments een handige tovoeging aan je website!

thrive comments
De omgeving van Thrive Comments

Wat vind ik goed aan Thrive Themes?

Allereerst is het goed om te benoemen dat Thrive Themes en de diverse tools door honderdduizenden websites gebruikt worden. Het is één van de meest populaire WordPress tools ter wereld.

Nu je weet wat Thrive Themes is en welke toffe tools het bevat, wil ik je laten zien wat ik (persoonlijk) goed vind en minder goed vind aan deze toolstack.

✔️ Zoals je later in dit artikel gaat lezen, is Thrive Themes heel competitief geprijsd. Ze bieden zelfs een manier aan om alle tools aan te schaffen, met ontzettend veel korting. Daarover later meer.

✔️ Met Thrive Themes heb je praktisch alles wat je nodig hebt om succesvol websites te runnen. Je hoeft hiervoor niet meer verschillende tools aan te schaffen, maar je hebt alles in 1 pakket. Dit scheelt niet alleen een hoop tijd, maar ook geld. Dit vind ik vooral heel prettig aan Thrive Themes!

✔️ Mocht je toch met externe tools werken, dan is dat voor Thrive Themes en de diverse tools geen probleem. Er zijn veel integraties mogelijk, zoals: Mailchimp, ConvertKit, Facebook, Google, Zapier enzovoort. Je kan alle integraties hier checken.

✔️ De support en klantenservice rondom Thrive Themes is perfect! Zo hebben ze een goed ticket-systeem, een kenniscentrum en heeft elke tool zijn eigen tutorials. Ook kan je de Thrive University volgen om nog meer uit je tools en website te halen.

Wat vind ik minder goed aan Thrive Themes?

Omdat ik graag eerlijk en transparant met je wil zijn, zal ik jou ook meenemen in een aantal zaken die ik minder goed vind aan Thrive Themes.

Dit doet verder geen afbreuk aan de kracht van deze toolkit, maar zijn wel dingen die ik persoonlijk liever wat anders had gezien of juist mis.

❌ Het koste mij best veel moeite om Thrive Theme Builder en Thrive Architect onder de knie te krijgen. Er zijn namelijk zoveel dingen die je kan customizen, dat een goede how-to guide mij enorm geholpen zou hebben.

❌ De tool is volledig in het Engels. Dit is voor mij niet zo’n probleem, maar ik denk wel dat het belangrijk is om dit aan je mee te geven.

❌ Ik zou Thrive Themes niet aanraden voor beginners. Je moet enigszins snappen hoe WordPress werkt en wat je allemaal kan doen binnen WordPress, om het meeste uit Thrive Themes te halen. Ik leer nog steeds elke dag bij!

Wat is het ideale moment om met Thrive Themes aan de slag te gaan?

Starten met Thrive Themes is niet iets wat je snel zal doen, wanneer jij bijvoorbeeld je 1e website gaat bouwen.

Ik zal het daarom ook niet adviseren aan beginners, omdat je eerst WordPress onder de knie zal moeten krijgen. Of je moet toe zijn aan een uitdaging, dan adviseer ik het wel ;).

Zelf ben ik met Thrive Themes gestart toen ik mijn 7e website ging bouwen, namelijk https://boydvandongen.com/.

Zoals normaal start je eerst met je domeinnaam en hosting, waarna ik meteen een Thrive Themes Membership heb aangeschaft.

Aangezien de website nieuw is, kon het geen kwaad om te starten met Thrive.

Ik wist wel al een tijdje af van het bestaan van Thrive Themes, alleen had ik mij er nog niet eerder in verdiept.

Ik vond het belangrijker om te leren hoe ik een WordPress website vanaf niks opbouw, hoe ik alles instel, waarom ik alles op een bepaalde manier in moet stellen enzovoort. Dit was puur om een gevoel te krijgen bij het bouwen van websites.

Toen ik van mijzelf vond dat ik het redelijk onder de knie had, ben ik aan de slag gegaan met Thrive Themes. Puur omdat je hiermee zoveel kan doen!

Daarom dat ik Thrive niet adviseer aan starters, maar wel aan mensen die bekend zijn met WordPress, plugins, thema’s enzovoort. Voor hen kan Thrive een goede verbetering zijn.

Wat kost Thrive Themes? + Exclusieve bonus!

Zoals veel andere tools, is Thrive Themes niet gratis.

Qua pricing heb je de keuze uit 2 opties, namelijk: je koopt elke Thrive Theme tool afzonderlijk of je koopt een Thrive Themes Membership.

Als je elke tool afzonderlijk koopt, kan je kiezen voor 1 license, 5 licenses of 15 licenses, waarmee je dus 1, 5 of 15 websites kan koppelen aan de tool.

Ik kon online geen handig overzicht vinden van de prijzen per tool, dus ik heb er 1 voor je gemaakt:

thrive themes pricing

Alle tools afzonderlijk kopen zou ik je niet aanraden, aangezien je dan honderden euro’s meer betaald dan wanneer je een membership aanschaft

Ook hier heeft Thrive aan gedacht, namelijk het Thrive Themes Membership!

Thrive Themes Membership

Met de Thrive Themes Membership heb je toegang tot alle tools, voor $19 per maand, inclusief 36% korting als je kiest voor een jaarlijkse betaling.

Op die manier bespaar je ongeveer $700 op de gehele toolkit van Thrive!

thrive themes membership

Exclusieve bonus voor jou!

Als jij Thrive Themes aankoopt via één van mijn affiliate links, krijg je van de ultieme money-keywords handleiding er gratis bij!

In deze handleiding leg ik je uit hoe je de beste keywords voor jouw webshop of affiliate website gaat vinden. Keywords die je veel meer geld op zullen gaan leveren.

Ik onthul de exacte keyword-strategie die ik zelf gebruik voor mijn websites en die mij dagelijks geld opleveren. Na het lezen van mijn handleiding heb jij de kennis in huis om dezelfde strategie te gaan volgen; een strategie die jou meer geld op gaat leveren!

Op die manier bouw je niet alleen converterende websites met Thrive Themes, maar maak je ook nog eens converterende content!

Win-Win voor iedereen toch?


Om aanspraak te maken op deze bonus, moet je ervoor zorgen dat jij je Thrive Themes aankoop doet via een van de links op deze pagina. Alleen als een klik via mijn link de laatste was voor je aankoop, zal ik beloond worden met een affiliate commissie en ALLEEN dan zal jij de bonus krijgen. Ik heb een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (met zichtbare tijd van aankoop) nodig om je aankoop te bevestigen. Je kunt deze versturen naar info@reviewjunkie.nl nadat je 30 dagen garantieperiode is verlopen en je hebt besloten het product te behouden.

Als je er 100% zeker van wilt zijn dat je de bonus zult krijgen:

 • Open een nieuwe incognito browser tab.
 • Kopieer en plak deze link: https://thrivethemes.com/affiliates/ref.php?id=10885&url=6516
 • Kies een pakket uit en stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur 30 dagen na je aankoopdatum, wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

LET OP: Om misbruik van dit aanbod te voorkomen, zal jij de bonus pas ontvangen 30 dagen nadat je aankoopdatum van de cursus gedaan is.

Thrive Themes review: eindoordeel

Als het goed is heb jij, na het lezen van mijn Thrive Themes review, het volgende allemaal geleerd:

 • Wat is Thrive Themes?
 • De 11 krachtige onderdelen van Thrive Themes en waarvoor je ze gebruikt?
 • Wat vind ik goed en minder goed aan Thrive Themes?
 • Wat is het ideale moment om met Thrive Themes aan de slag te gaan?
 • Welke alternatieven zijn er op de markt?
 • Prijzen en pakketten van Thrive Themes + Exclusieve bonus voor jou €€!

Het enige wat ik nog niet besproken heb, is mijn eindoordeel.

Zoals je wellicht al hebt gemerkt, ben ik een grote van Thrive Themes en alles wat je ermee kan doen (ondanks dat ik nog niet alle tools gebruikt heb).

Ze bieden een complete WordPress toolkit aan, waarmee je geweldige dingen voor elkaar kan krijgen.

Natuurlijk zijn er een aantal persoonlijke minpunten, maar die wegen niet op tegen alle positieve punten.

En misschien wel het belangrijkste punt, de prijs. Die is erg voordelig!

Dat gezegd hebbende: Wil jij meer conversies uit je bestaande of nieuwe website halen? Neem dan een Thrive Themes abonnement!

Veelgestelde vragen

Ik kan mij voorstellen dat je misschien nog wat vragen hebt, na het lezen van mijn Thrive Themes review.

Ik wil jou helpen om deze vragen te beantwoorden. Mocht je naderhand nog vragen hebben, laat het weten in de comments!

Welke garantie biedt Thrive Themes?

Thrive Themes biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Biedt Thrive Themes een proefperiode aan?

Thrive Themes biedt geen proefperiode aan, maar hanteert wel een garantie.

Kan je Thrive Themes met korting aanschaffen?

Wanneer je kiest voor een jaarlijkse betaling, ontvang je 36% korting op het totaal jaarbedrag.

Kan je Thrive Themes tools ook los kopen?

De 11 afzonderlijke Thrive Theme tools kan je ook los aanschaffen, echter is het voordeliger om het Thrive Theme Membership aan te schaffen.

Betaal je Thrive Themes per jaar of eenmalig?

Jouw Thrive Themes Membership wordt elk jaar automatisch verlengd, tenzij je opzegt.

Met welke andere WordPress tools heb jij goede ervaringen? Laat het ons weten in de reacties!

Ik ben ook zeker benieuwd wat je van mijn Thrive Themes Review vond, dus laat ook zeker even een reactie achter!

Jan
Reviewplek is opgericht door Jan. Jan is met zijn reviewplek ondertussen een autoriteit geworden. Zijn missie is om eerlijkheid te creëren in een wereld vol misleidende reclames en reviews. Uitgebreid onderzoek, actuele kortingen en een eerlijke mening is wat jij hier kunt verwachten. Heb jij een vraag over een review of reviewplek? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.