Eerlijke en Betrouwbare Reviews!

Super Simpel Paleo Review: Paleo hoeft niet moeilijk te zijn!?

Lees er hier alles over!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
super simpel paleo review

Super Simpel Paleo review, mening en ervaringen?

Is het Super Simpel Paleo boek van Mitchel van Duuren (Foodie) écht zo goed als overal wordt beweerd?

Enkele maanden geleden besloot ik om zelf het Super Simpel Paleo boek eens te kopen. Ik was namelijk erg benieuwd naar het Paleo dieet, en wilde hier graag mee begonnen.

Hierdoor leek me Super Simpel Paleo een prima manier om het Paleo dieet op te pakken.

Benieuwd of Super Simpel Paleo zijn geld waard is? Lees hieronder mijn review, mening en ervaringen!

Inhoudsopgave

Ga DIRECT Naar De Kortingspagina!

Wie is Mitchel van Duuren?

Voordat ik met mijn Super Simpel Paleo review ga beginnen, zal ik je eerst vertellen over de auteur van het boek, namelijk Mitchel van Duuren.

Mitchel is geen onbekende in de wereld van Paleo. Sterker nog, Mitchel is de persoon die het Paleo dieet naar Nederland bracht. 

Tijdens zijn trip door Amerika kwam hij namelijk in aanmerking met Paleo, en omdat zijn resultaten er niet niet om liegen, besloot hij het Paleo dieet naar Nederland te brengen.

Mitchel is dan ook de eigenaar van Paleo.nl en Foodie.nl. Hij heeft meerdere producten in de Paleo-niche uitgebracht, en staat bekend als een enorme Paleo liefhebber.

Wat is Super Simpel Paleo?

Mitchel van Duuren.
Mitchel van Duuren.

Super Simpel Paleo is een boek (zowel digitaal als fysiek) waarin je gaat ontdekken hoe je zonder er al veel tijd aan kwijt te hoeven zijn, toch met het Paleo dieet kunt beginnen.

In Super Simpel Paleo vind je recepten inclusief foto’s, bereidingswijze en ingrediënten om de lekkere en gezondste Paleo gerechten klaar te maken, inclusief achtergrond informatie over het Paleo dieet.

Waarom Super Simpel Paleo?

Het Paleo dieet is niet alleen perfect geschikt om kilo’s af te vallen, het zorgt er ook voor dat je een stuk gezonder, fitter en energieker in je vel komt te zitten.

Waar je bij veel andere diëten veel tijd en moeite in het diëten moet stoppen, zo is dat bij Super Simpel Paleo niet het geval. In de meeste gevallen heb je niet meer dan vijf ingrediënten nodig en heb je de lekkerste gerechten in een kwartiertje gemaakt.

Super Simpel Paleo is dan ook ideaal voor de mensen die wel met het Paleo dieet willen beginnen, maar geen idee hebben hoe en waar, en er niet al te veel tijd aan kwijt aan te willen zijn.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Mijn Super Simpel Paleo review, mening en ervaringen

Enkele maanden geleden besloot ik dus om zelf eens aan de slag te gaan met Super Simpel Paleo, en besloot ik het boek te kopen. 

Ik zal je hieronder vertellen wat ik er van vind en wat mijn ervaringen en resultaten zijn.

Al gelijk valt je op dat dit niet zomaar een boek is. Dit is een boek waar veel tijd en energie in is gestoken. 

Mitchel begint zijn boek met een inleiding, en vertelt je hoe hij met Paleo is begonnen en welke resultaten hij er mee heeft gehaald. En die liegen er niet om.

Inhoud

Hierna vind je een duidelijke inhoudsopgave en komen de recepten.

Super Simpel Paleo bevat de volgende recepten:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Avondeten
  • Snacks
  • Toetjes
  • Smoothies
  • Juices

Deze recepten zijn verdeeld over ongeveer 250 bladzijdes.

Alle recepten zijn netjes voorzien van foto’s, bereidingswijze en ingrediënten. Zo weet je dus precies wat je klaar gaat maken.

In totaal bevat Super Simpel Paleo bijna 100 Paleo recepten. 

Werkt het Paleo dieet?

De belangrijkste vraag is natuurlijk of het Paleo dieet (in combinatie met Super Simpel Paleo) werkt – en of je daadwerkelijk de resultaten krijgt die Mitchel je belooft.

Mijn antwoord daarop is een volmondig ja. 

Paleo is veel meer dan een dieet; het is een levenswijze. 

Al na een week begon ik mooie resultaten te krijgen. Ik begon me veel fitter en energieker te voelen. Het opgeblazen gevoel wat ik had ging weg, en ik kreeg overal veel meer zin in. Ik kreeg meer energie en voelde me ‘alive’. Je kent het wel (of niet..).

Het mooie van het Paleo dieet is dat het niet aanvoelt als een dieet. Je eet gewoon super lekkere dingen, die nog eens gezond zijn, en zorgen dat je afvalt.

Na ongeveer drie weken was ik 3,5 kilo afgevallen, en zit ik nu op mijn streefgewicht. Het fijnste vind ik dat ik me gewoon super gezond voel. Niet alleen vanbinnen, maar ook vanbuiten. Ik ben op mijn ideale gewicht, en zie er ook gezond uit. Mijn huid is schoon, niet vettig en mijn ogen staan levendig.

Boodschappenlijstjes en maaltijdplanner

Als bonus van Super Simpel Paleo krijg je er momenteel een gratis maaltijdplanner en boodschappenlijstjes bij. 

Deze helpen je enorm – mij in ieder geval wel.

Zo kan ik makkelijk inplannen wat ik deze week ga eten, en weet ik precies wat ik moet halen bij de supermarkt.

Super Simpel Paleo = daadwerkelijk simpel en snel

De grootste reden dat ik met Super Simpel Paleo aan de slag ben gegaan, is omdat ik zelf niet heel veel tijd (en zin) heb om met een dieet bezig te zijn.

Ik wil niet uren per dag hoeven te spenderen om boodschappen te gaan doen, of om eten klaar te maken.

Gelukkig doet Super Simpel Paleo ook precies wat het beloofd; jou variërende gerechten geven waar je ten eerste niet veel tijd aan hoeft te besteden, en ten tweede ook niet meer dan vijf ingrediënten voor hoeft te hebben.

Hierdoor is Super Simpel Paleo ook daadwerkelijk ‘super simpel en snel’.

Hoeveel kost Super Simpel Paleo?

De prijs voor Super Simpel Paleo is slechts 37,- euro. Dat vind ik niet veel. Zeker niet als je kijkt naar andere diëten, en al helemaal niet als je kijkt wat je er voor terug krijgt.

Voor nog geen vier tientjes krijg je een super uitgebreid ‘dieet’-boek, wat enorm compleet is, en je eigenlijk alles geeft wat je nodig hebt om ten eerste te beginnen met het Paleo dieet, en ten tweede om af te vallen, en je gezonder te voelen (en uit te stralen).

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Om er helemaal een no-brainer van te maken geeft Mitchel je een 60 (!) dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dit betekent dat als je niet tevreden bent, of er achter komt dat het Paleo dieet toch niks voor je is, gewoon binnen 60 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen.

Hierdoor loop je dus geen enkel risico op een miskoop en heb je niets te verliezen… alleen maar te winnen!

Super Simpel Paleo kopen (+ geheime kortingslink!)

Ik ben dus enorm tevreden over het Super Simpel Paleo boek van Mitchel, en raad het iedereen van harte aan.

Voor wie nog twijfelt: niet doen; dit boek kan je leven veranderen.

Je gaat niet alleen kilo’s afvallen, maar ook totaal anders (gezonder en energieker) leven. Dit heeft een positieve invloed op allerlei andere aspecten van je leven. 

Dankzij de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie heb je niets te verliezen.

Super Simpel Paleo kopen doe je via onderstaande kortingslink.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Martijn
Reviewplek is opgericht door Martijn. Martijn is met zijn reviewplek ondertussen een autoriteit geworden. Zijn missie is om eerlijkheid te creëren in een wereld vol misleidende reclames. Uitgebreid onderzoek, actuele kortingen en een eerlijke mening is wat jij hier kunt verwachten. Heb jij een vraag over een review of reviewplek? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Één reactie op “Super Simpel Paleo Review: Paleo hoeft niet moeilijk te zijn!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.