Eerlijke en Betrouwbare Reviews!

Snoeien en Bloeien Review: Must-read voor iedere tuinliefhebber?

Lees er hier alles over!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
snoeien en bloeien review

Snoeien en Bloeien review, mening en ervaringen?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat jij op zoek bent naar een eerlijke review over het Snoeien en Bloeien ebook van Peter Mecklenfeld.

Waarschijnlijk ben je nog aan het twijfelen om zelf het ebook te kopen, en ben je hierdoor in Google gaan zoeken naar ervaringen van mensen die het boek al hebben gekocht.

Het is dan ook maar goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want enkele maanden geleden besloot ik om zelf het Snoeien en Bloeien boek te kopen (het werd tenslotte al weer lekker voorjaar!). 

Is Snoeien en Bloeien je geld waard – en is het een must-read voor iedere tuinliefhebber?

Ik vertel het je in mijn review hieronder.

Inhoudsopgave

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Peter Mecklenfeld?

Peter Mecklenfeld is de auteur van het Snoeien en Bloeien ebook. Verder is Peter de oprichter en eigenaar van Mecklenfeld Tuinen, en is hij auteur van verschillende ebooks over tuinen en de aanleg (en het onderhoud) hiervan.

Peter is dan ook zeker geen onbekende in de wereld van tuiniersters, en heeft dan ook enorm veel mensen blij gemaakt met een mooie tuin, en ook met de kennis om tuinen te onderhouden.

Peter geeft op zijn site ook regelmatig nieuwe informatie over tuinieren; dit doet hij aan de hand van nieuwe blog artikelen, maar ook video’s.

Wat is Snoeien en Bloeien?

Snoeien en Bloeien is een ebook. Dit houdt in dat het hier om een digitaal boek gaat; welke je dus op je computer of ereader/tablet kunt lezen.

In Snoeien en Bloeien onthult Peter al zijn kennis en ervaring over het onderhouden van tuinen.

Voor wie is Snoeien en Bloeien?

Peter Mecklenfeld

Snoeien en Bloeien is voor de tuinliefhebbers onder ons, en waarschijnlijk ook voor jou omdat je nu deze review aan het lezen bent.

In Snoeien en Bloeien ga je ontdekken hoe je zelf je tuin kunt onderhouden. Veel mensen willen (of hebben) wel een mooie tuin, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen en waar ze rekening mee moeten houden.

Snoeien en Bloeien is voor zowel de ‘beginner’, die eigenlijk nog niks van tuinieren weet, maar dit wel wilt weten, als voor de wat ervaren tuinier, die graag meer kennis wilt.

Wat gebeurd er na betaling?

Laat me je nog even vertellen wat er gebeurd nadat je hebt betaald.

Na betaling krijg je namelijk direct toegang tot het ebook en de bijbehorende bonussen. Je word dan doorgestuurd naar een geheime pagina waarop je deze kunt downloaden.

Ook krijg je na betaling netjes een mail met daarin de factuurgegevens + een link om het boek te downloaden mocht je dat net nog niet gedaan hebben.

Nadat je hebt betaald kun je dus direct aan de slag!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Mijn eerlijke Snoeien en Bloeien review, mening en  ervaringen

Laat ik vooropstellen dat de vormgeving van Snoeien en Bloeien echt erg mooi is. Hierdoor zie je al gelijk dat dit niet een ebook is wat in een dagje in elkaar is gezet. 

Peter begint in Snoeien en Bloeien met een inleiding en stelt zichzelf voor. Hierna volgt de inhoudsopgave en kun je dus eenvoudig naar de hoofdstukken navigeren.

In Snoeien en Bloeien leer je eigenlijk alles wat komt kijken met het aanleggen en onderhouden van een mooie, ‘gezonde’ tuin. 

Zo leer je over de fundering van je huis (de basis), het onderhouden van je tuin, snoeien, bemesten en natuurlijk ook het bloeien van je planten en bomen.

Alles wat je moet weten over het aanleggen, en onderhouden van je tuin, wordt besproken. Daarnaast geeft Peter nog zeer nuttige tips waar je buurman waarschijnlijk zeer jaloers op jouw tuin gaat worden ;-).

Bonussen

Naast het Snoeien en Bloeien ebook, krijg je er ook nog de volgende bonussen bij, namelijk:

  • Tuinonderhoud Kalender
  • 25 Ideeen voor in de tuin
  • Levenslang Tuinsupport

Dit betekent dat als je vragen hebt, je dan gewoon een mail naar Peter kunt sturen, en hij zal je vraag dan helpen en je advies geven.

Het Tuinonderhoud Kalender ebook en de 25 Ideeën voor in de Tuin zijn leuke extra’s die daadwerkelijk wat toevoegen aan het boek.

Snoeien en Bloeien prijs

De prijs voor Snoeien en Bloeien is op het moment van het schrijven van deze review 27,- euro. Dat vind ik geen geld. 

Zoals gezegd is de inhoud van Snoeien en Bloeien erg goed, en gaat het hier om een zeer compleet ebook wat zeker de 27,- euro waard is. 

Bedenk ook nog eens dat een adviesgesprekje of een afspraak bij de lokale tuinier waarschijnlijk een stuk duurder is, en je de informatie + support van Peter gewoon levenslang tot je toe mag nemen. Een no-brainer dus.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Als dit nog niet genoeg was, heeft Peter nog een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie geïntroduceerd. Dit betekent dat als jij om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, je gewoon binnen 30 dagen na aankoop je geld terug vragen.

Hierdoor loop je dus geen enkel risico en heb je niks te verliezen… alleen maar te winnen!

Snoeien en Bloeien kopen (+ kortingslink!)

Snoeien en Bloeien is dus zeker een aanrader, wat je geld absoluut waard is. 

In Snoeien en Bloeien leer je onmisbare kennis over het aanleggen en onderhouden van je tuin, en of je nou een beginner of een wat ervaren tuinier bent, je zult ongetwijfeld nieuwe, waardevolle kennis opdoen die je tuin ten goede zal komen.

Dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je in ieder geval geen enkel risico op een miskoop.

Snoeien en Bloeien kopen doe je via onderstaande kortingslink.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Jan
Reviewplek is opgericht door Jan. Jan is met zijn reviewplek ondertussen een autoriteit geworden. Zijn missie is om eerlijkheid te creëren in een wereld vol misleidende reclames en reviews. Uitgebreid onderzoek, actuele kortingen en een eerlijke mening is wat jij hier kunt verwachten. Heb jij een vraag over een review of reviewplek? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.