Eerlijke en Betrouwbare Reviews!

Proteïnerijke Recepten Pakket Review: Maximale Spieropbouw?

Lees er hier alles over!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
proteïnerijke recepten pakket review

Proteïnerijke Recepten Pakket review, mening en ervaringen?

Er is telkens meer vraag naar proteïnerijke recepten, en het Proteïnerijke Recepten Pakket van Droogtrainen.com wordt dan ook telkens populairder.

Enkele maanden geleden (ongeveer drie maanden) besloot ik om zelf eens met het Proteïnerijke Recepten Pakket aan de slag te gaan, en het ebook te kopen.

Is het Proteïnerijke Recepten Pakket nou écht zo goed als word beweerd? Krijg je er echt een strakker en droger lichaam door? 

En – natuurlijk nog belangrijker – is het Proteïnerijke  Recepten Pakket je geld waard?

Ik vertel het je in mijn eerlijke review hieronder!

Inhoudsopgave

Wat is het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Voordat ik je ga vertellen wat mijn ervaringen en resultaten met het Proteïnerijke Recepten Pakket zijn, wil ik je eerst vertellen wat het Pakket precies is!
Het Proteïnerijke Recepten Pakket is een reeks aan ebooks (vijf in totaal) waarin je in totaal 155 proteïnerijke recepten vind. 

De proteïnerijke recepten zijn verdeeld over deze vijf ebooks:

  • Proteïnerijke Recepten voor Ontbijt, Lunch en Diner
  • Proteïnerijke Smoothies
  • Proteïnerijke Snacks
  • Proteïnerijke Salades
  • Proteïnerijke Salade Dressings

Het Proteïnerijke Recepten voor Ontbijt, Lunch en Diner ebook is eigenlijk het hoofd ebook, en de andere zijn bijbehorende bonussen.

Voor wie is het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is voor iedereen die ten eerste een strakker en droger lichaam wilt hebben, maar ook voor mensen die willen afvallen, spiermassa willen bouwen en vet willen verbranden.

Voeding is vrijwel het belangrijke element voor je lichaam, en de juiste voedingsname is dan ook van groot belang als je één (of meerdere) van de bovenstaande doelen wilt bereiken. 

Het punt is echter dat veel mensen niet weten welke recepten ze hiervoor klaar moeten maken, en hoe ze deze klaar moeten maken. Je kunt dan wel op internet gaan zoeken, maar je komt dan zoveel tegen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Hierdoor is het een stukken makkelijker om een kant en klaar pakket te hebben waarin je precies verteld word welke recepten je nodig hebt, hoe je deze klaar kunt maken en wat de ingrediënten zijn.

Zo hoef je zelf niet veel tijd te hebben, en ben je toch goed bezig!

Wat gebeurd er na betaling?

Ik zal je nog even vertellen wat er gebeurd nadat je hebt betaald, want ik kreeg hier veel vragen over.

Na betaling word je direct doorgestuurd naar een geheime pagina waarop je de Proteïnerijke Recepten Pakket ebooks kunt downloaden.

Je kunt deze dan ook direct op je computer/tablet of ereader zetten, of gewoon uitprinten als je dat zou willen.

Ook krijg je direct na betaling netjes een factuur per mail, en nog wat algemene informatie.

Na betaling kun je dus gelijk van start!

Mijn eerlijke Proteïnerijke Recepten Pakket review, mening en ervaringen!

Goed, ik zal je nu vertellen wat mijn ervaringen over het Proteïnerijke Recepten Pakket zijn. In de onderstaande kopjes vertel ik je er alles over.

Vormgeving & Inhoud

Laat ik beginnen met de vormgeving en inhoud van de Proteïnerijke Recepten Pakket boeken. 

Als eerste viel me op dat de vormgeving en kwaliteit hiervan dik voor elkaar is. Je merkt direct dat er veel tijd en aandacht aan het in elkaar zetten van de ebooks zijn besteed.

Je leest eerst een inleiding, waarin wat achtergrond informatie over het ‘dieet’ en de recepten verteld worden. Hierna volgt een inleiding, en hierna volgen de recepten.

Recepten

Zoals je natuurlijk kunt verwachten staat het boek vol met proteïnerijke recepten. Alle recepten zijn netjes voorzien van afbeeldingen, bereidingswijze en ingrediënten.

Hierdoor weet je dus precies wat je gaat eten, en hoe je deze klaar moet maken.

Ook zie je bij alle recepten hoeveel calorieën, vet, koolhydraten en proteïne ze bevatten. 

Fijn is dat de recepten lekker afwisselend zijn, en dat je ze gewoon voor het hele gezin klaar kunt maken. Zo hoef je niet twee keer te koken. De recepten zijn lekker en gezond; het voelt dus echt niet alsof je aan het diëten bent.

Mijn resultaten

proteïnerijke recepten pakket review

Belangrijker zijn natuurlijk welke resultaten ik er mee heb geboekt.

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet echt wilde afvallen, of dat ik niet echt een strakkere buik of zo wilde, ik wilde het Proteïnerijke Recepten Pakket gewoon uitproberen om te kijken of het wat was.

Nou, ik kan je vertellen: dat is het zeker!

Al binnen een week zag ik resultaten. Mijn buik begon er wat strakker/droger uit te zien, en ik voelde me direct stukken fitter en energieker. 

Dat komt omdat ik veel gezonder begon te eten, en ook recepten at (en nog steeds eet) die gezond en goed voor me zijn.

Na ongeveer drie weken was ik twee kilo afgevallen, wat wel prima voor me was. Het belangrijkste is dat ik me veel gezonder, fitter en zelfverzekerder begon te voelen.

Proteïnerijke Recepten Pakket prijs

De prijs voor het Proteïnerijke Recepten pakket is 27,- euro; nog geen drie tientjes dus.

Dat vind ik een prima prijs. Zeker als je kijkt naar de inhoud. Voor nog geen drie tientjes krijg je een vijf ebooks, met meer dan 170 recepten.

60 (!) dagen niet-goed-geld-terug garantie

Om er helemaal een no-brainer van te maken krijg je een nette 60 (!) dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Hierdoor kun je dus als je niet tevreden bent, of ziet dat het voor jou geen resultaten brengt, gewoon binnen 60 dagen na aanschaf je geld terugvragen.

Zo loop je dus geen enkel risico en heb je niets te verliezen… alleen maar te winnen!

Proteïnerijke Recepten Pakket kopen (+ kortingslink!)

Zoals je in deze review hebt kunnen lezen ben ik in ieder geval zeer tevreden over het Proteïnerijke Recepten Pakket, en raad ik het iedereen die af wilt vallen, een strakker lichaam wilt hebben en fitter/energieker wilt worden, van harte aan.

Dankzij de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico op een miskoop, en heb je niets te verliezen.

Het Proteïnerijke Recepten Pakket kopen doe je via onderstaande kortingslink.

Jan
Reviewplek is opgericht door Jan. Jan is met zijn reviewplek ondertussen een autoriteit geworden. Zijn missie is om eerlijkheid te creëren in een wereld vol misleidende reclames en reviews. Uitgebreid onderzoek, actuele kortingen en een eerlijke mening is wat jij hier kunt verwachten. Heb jij een vraag over een review of reviewplek? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.