Eerlijke en Betrouwbare Reviews!

OMB Masterclass Review & Ervaringen van Kjell Fruytier

Lees er hier alles over!

Gemiddelde leestijd: 25 minuten

Één van de nieuwere cursussen in Nederland/België is de OMB Masterclass van Kjell Fruytier!
Na het lezen van deze OMB Masterclass Review, heb jij alle informatie die je nodig hebt.

Niks wordt hierin achter gehouden!
Je leest onder andere wie de oprichter is, of hij betrouwbaar is, wat je van de OMB Masterclass mag verwachten, wat de voor- en nadelen zijn en de kosten.

Zoals gewoonlijk sluiten we af met een tijdelijke actie, speciaal voor jou!
Op die manier kan jij een weloverwogen keuze maken om wel of niet in de OMB Masterclass te investeren.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de OMB Masterclass Review, laat het dan in de comments achter.
Lees snel verder!

Inhoudsopgave

Wie is Kjell Fruytier?

Kjell Fruytier, een Belgische jongeman uit Wetteren en een opkomende naam in de markt van online cursussen.

Kjell is op jonge leeftijd begonnen met ondernemen en heeft diverse soorten bedrijven gehad. Wat écht is blijven hangen, is social media marketing.

Hiermee is Kjell succesvol geworden en heeft daardoor besloten om al zijn kennis en kunde samen te vatten in de OMB Masterclass. Zijn kennis deelt hij graag met andere, hardwerkende personen. Hierover later meer.

Vanaf zijn 22e helpt hij dus andere (grote en internationale) bedrijven met het behalen van online groei, door middel van social media advertenties.

Kjell fruytier omb masterclass

Is Kjell Fruytier betrouwbaar?

Vaak vragen mensen zich af of een bepaalde cursus of een bepaald persoon betrouwbaar is, voordat ze hierin geld investeren.

Dit is dus ook een logische vraag, aangezien jij zo min mogelijk risico wil lopen. Op de vraag of Kjell Fruytier betrouwbaar is, kunnen wij heel simpel antwoorden: Ja, dat is hij!

Ik zal je uitleggen waarom Kjell betrouwbaar is:

Allereerst is Kjell goed bereikbaar op social media en via zijn websites.

Daarnaast is Kjell met zijn product en bedrijf ingeschreven bij de Belgische variant van de KvK.

Als laatste nog een aantal redenen om te laten zien dat Kjell betrouwbaar is:

  1. Kjell heeft al meer dan 100 mensen geholpen met het opzetten van een succesvol online marketing bureau
  2. Deze mensen laten ook daadwerkelijk reviews en video reviews achter over Kjell, zijn product en zijn training. Hierover later meer.
  3. Kjell verschuilt zich niet achter een neppe naam en is dus een “echt” persoon.
  4. Kjell is goed bereikbaar op Social Media en via zijn websites.

Als dit niet laat zien dat Kjell betrouwbaar is, dan weet ik het ook niet meer ;).

Wat is de OMB Masterclass?

De OMB Masterclass is een bewezen online trainingsprogramma, dat jou leert hoe je een succesvol Online Marketing Bureau kan starten. Van origine richt Kjell zich op de Belgische markt, maar ook als Nederlander kan je veel hebben aan deze cursus. Je kan deze cursus dus een beetje vergelijken met de SMMB Masterclass van Boyd Hoek en de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman.

De basis ligt hierbij in het beheren van social media advertenties voor andere bedrijven. Jij beheert de social media advertenties en levert (potentiële) klanten en leads aan, aan jouw klanten. Hiervoor krijg jij geld terug, even simpel gezegd!

Wat ik hierbij wel alvast wil aangeven: Denk niet dat het heel makkelijk is. Het is geen get-rich-quick methode. Je zal daadwerkelijk aan de slag moeten gaan, om jouw business tot een succes te maken. Als jij de stappen uit de OMB Masterclass volgt, gaat het je ook lukken. Het is een bewezen programma. Toch blijf ik het benadrukken: als jij niet bereidt bent om ervoor te werken, zal je eigen business ook niet werken.

In de OMB Masterclass komt echt alles voorbij omtrent het opbouwen van je business. Denk hierbij aan de mindset die je moet hebben, de kennis omtrent Facebook Advertising, hoe jij keer op keer klanten binnenhaalt, hoe je een deel van je business kan automatiseren enzovoort. Ontzettend uitgebreid en we zullen hieronder dieper ingaan op de inhoud van de cursus.

Wanneer je met de OMB Masterclass aan de slag gaat, krijg je niet alleen toegang tot de cursus, maar ook tot veel andere zaken. Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt:

⭐ De OMB Masterclass cursus

Allereerst ontvang je toegang tot de OMB Masterclass zelf; de cursus dus. De OMB Masterclass is een online trainingsprogramma, opgebouwd uit 6 modules en zo’n 40 video’s (met bijbehorende bonuslessen).

Zoals eerder benoemd leer je met deze cursus hoe je een ondernemer wordt, met een social media/online marketing bureau. We duiken wat dieper in de diverse modules!

OMB masterclass

Module 1 Je brein programmeren voor succes 

Module 1 gaat volledig over mindset, hoe je financiële vrijheid en direct resultaat behaalt.

Module 2 De uitgangspunten voor succes

In de 2e module wordt het fundament voor succes gelegd. Denk hierbij aan het binnenhalen van de juiste klanten, waarom je vandaag nog kan starten én bedrijven staan te popelen om jouw skills.

Module 3 Je eerste klant binnenhalen

Tijdens module 3 leer je alles over het binnenhalen van klanten. Bijvoorbeeld hoe jij binnen 24 uur je 1e klant binnenhaalt, hoe je van leads klanten maakt en hoe je de basis legt voor de perfecte samenwerking.

Module 4 Resultaten behalen voor jouw klanten

Leer de A.V.C methode beheersen voor jouw klanten. Middels de Aantrekken, Vangen en Converteren methode, leer jij resultaat te behalen voor jouw klant. Hier wordt dieper ingegaan op Facebook Ads (Aantrekken), verzamelen van gegevens (Vangen) en deze gegevens doorsturen naar jouw klanten (Converteren).

Module 5 In een stroomversnelling naar €10.000/maand

In deze module leer jij hoe je, met het juiste verkoopproces, klant na klant binnenhaalt. Vind nieuwe klanten op platformen, leer de exacte manier die Kjell zelf gebruikt en stel contracten op de juiste manier op.

Module 6 Automatiseer jouw bedrijf

De laatste module staat stil bij het beheren van meerdere klanten, automatiseren van je advertenties en het outsourcen van taken, zodat jij meer vrije tijd overhoudt.

⭐ Toegang tot de exclusieve OMB Masterclass groep

Via Facebook krijg jij toegang tot een exclusieve groep van mede-ondernemers en cursisten. Iedereen hier staat klaar om elkaar te helpen, en dat 24/7.

⭐ Je krijgt een eigen website

Wat is een beter visitekaartje dan je eigen website? Juist! Kjell laat jou zien, met goede instructievideo’s, hoe jij in no-time je eigen website online hebt.

Enige wat je hoeft te doen is die vullen met informatie en uiteindelijk reviews van jouw eigen klanten.

⭐ Kant en klare marketingfunnels en advertenties

Succesvol adverteren op Social Media, voor jouw klanten, is ontzettend makkelijk met de kant en klare marketingfunnels en advertenties die je van Kjell krijgt.

⭐ Je krijgt het ultieme sales script

Klanten komen natuurlijk niet vanzelf aanwaaien. Daarom krijg je van Kjell het Ultieme Sales Script. Ditzelfde script gebruikt Kjell om zijn eigen klanten binnen te halen en is gebaseerd op duizenden cold calls.

⭐ Ontvang een voorbeeld contract

Je ontvangt het daadwerkelijke contract dat Kjell voor al zijn eigen klanten gebruikt. Hierdoor hoef je zelf niet bezig te zijn met juridische zaken!

omb masterclass contract

⭐ Leer de exacte wijze om planning & processen scherp te houden

Zorg voor strakke planningen en processen, zodat je niks vergeet. Kjell helpt je hierbij met diverse cheatsheets en checklists.

⭐ Bonus 1: Toegang tot een geautomatiseerd funnelsysteem

Je ontvangt toegang tot dezelfde geautomatiseerde funnel als dat Kjell zelf gebruikt, helemaal gratis.

⭐ Bonus 2: De methode “van afspraak tot klant”

Klant na klant binnenhalen met de bewezen methode van Kjell, ook dat krijg jij. Zijn cursisten zijn hier super enthousiast over, want het werkt!

⭐ Bonus 3: Stappenplan “In 30 dagen naar €10.000”

De laatste bonus laat jou stap voor stap zien hoe jij opschaalt naar €10K in 30 dagen. Door middel van dagelijkse instructies kan jij dit bereiken.

Alle bovenstaande onderdelen krijg jij dus wanneer je investeert in de OMB Masterclass. Goed om te weten; alles bij elkaar vertegenwoordigen zo’n €7.500 aan waarde voor Kjell Fruytier, echter zal je dit natuurlijk niet betalen. Hierover lees je later meer ;).

⭐ De OMB Masterclass opzeggen?

Mocht jij de OMB Masterclass aangeschaft hebben, maar niet tevreden zijn, krijg jij gewoon je geld terug. Beslis dit wel binnen 14 dagen na je aankoop! Je kan hiervoor simpelweg een mailtje sturen naar hallo@kjellfruytier.com en krijgt (vaak) een reactie binnen 1 tot 3 werkdagen.

omb masterclass bonus

Wat zijn de ervaringen met de OMB Masterclass?

De OMB Masterclass is een (relatief) nieuwe cursus, maar heeft tot nu toe al hele goede ervaringen en reviews ontvangen.

Deze ervaringen komen van zowel klanten van Kjell, als cursisten van Kjell. Niet geheel onbelangrijk; het zijn ook ervaringen van de vele internationale klanten die Kjell heeft!

Hieronder zie je (maar) 2 van de reacties die de cursisten van de OMB Masterclass hebben en daaronder een review van een internationale klant van Kjell. Zo zie je maar dat succes hebben met een online marketingbureau heel goed mogelijk is!

omb masterclass ervaringen
omb masterclass review

Wat zijn de voordelen van de OMB Masterclass?

✔️ Wat ik supertof vind aan de OMB Masterclass, is dat het een volledig pakket is. Kjell neemt je volledig van A tot Z mee in het opzetten van een succesvol online marketing bureau En dan écht van A tot Z.

✔️ Je leert niet alleen hoe je een business opbouwt. Kjell staat ook stil bij andere zaken, zoals het binnenhalen van nieuwe klanten, contracten en juridische zaken.

✔️ Je ontvangt niet alleen de cursus, maar ook nog eens diverse toffe bonussen. Dit zijn allemaal bonussen die jouw leven makkelijker maken.

✔️ Wanneer je investeert in de OMB Masterclass, ontvang jij levenslange toegang tot het gehele pakket!

✔️ De support en community rondom de OMB Masterclass is erg goed. Kjell kan namelijk alleen maar succesvol zijn, als zijn cursisten dat ook zijn!

Wat zijn de nadelen van de OMB Masterclass?

❌ In mijn optiek is de garantieperiode te kort, als je kijkt naar hoe lang de cursus duurt. Je moet er echt snel doorheen gaan, wil je eventueel gebruik kunnen maken van de garantie.

❌ Naast je investering in de OMB Masterclass, zal je ook wat andere investeringen moeten maken. Denk hierbij aan een investering qua tijd, maar bijvoorbeeld ook marketingbudget om nieuwe klanten binnen te halen. Met alléén de OMB Masterclass, ben je er dus nog niet.

❌ Ondanks dat je veel geld kan verdienen met je social media/online marketing bureau, is het niet realistisch om binnen een korte tijd veel geld hiermee te verdienen. Het kost gewoon tijd om je business op te bouwen en het zal alleen werken als jij er daadwerkelijk hard aan zal werken.

Voor wie is de OMB Masterclass geschikt?

Dat Kjell jou veel kan leren omtrent online ondernemen en het runnen van een online marketing bureau, mag nu wel duidelijk zijn. Kjell heeft in een korte tijd veel mensen geholpen met het opzetten van hun business.

Deze cursus is dan ook vooral geschikt voor mensen die actie willen ondernemen. Mensen die liever in zichzelf investeren, dan in uitgaan of het kopen van dure en onnodige spullen. Mensen die graag willen gaan ondernemen, maar niet de investeringen willen/kunnen doen die je hebt bij fysieke bedrijven.

Zoals eerder benoemd is het geen get-rich-quick methode. Je wordt letterlijk voor de leeuwen gegooid en zal er zelf voor moeten zorgen dat het succesvol wordt. Hiervoor zal je bepaalde dingen moeten opofferen. Zonder wrijving geen glans ;).

Kjell geeft je wel een duidelijk en bewezen stappenplan mee, dus als je dit volgt is de kans groot dat het ook een succes wordt.

  • Ben jij klaar met het werken voor een baas?
  • Wil jij graag zelf in controle zijn van jouw succes?
  • Wil jij bepalen wanneer je juist wel en niet werkt?
  • Ben je niet bang om te investeren in jezelf?
  • Ben jij bereid om bepaalde zaken op te offeren voor je eigen business?

Als je één of meerdere vragen hierboven met Ja kan beantwoorden, dan is de OMB Masterclass geschikt voor jou.

Conclusie van deze OMB Masterclass Review: Is de OMB Masterclass zijn geld waard?

Met dit artikel wil ik eigenlijk 2 vragen beantwoorden, namelijk is Kjell Fruytier betrouwbaar en is de OMB Masterclass een goed product?

Op beide vragen kan ik ja zeggen! Kjell is nog (relatief) onbekend, maar timmert hard aan de weg. Zijn reviews, van nationale en internationale klanten, laten zien dat Kjell weet waar hij het over heeft. Ook is er gewoon een niet goed geld terug garantie en kan je ook nog eens telefonisch bij Kjell terecht. Dit laat dus écht wel zien dat die gozer te vertrouwen is!

Daarnaast is de OMB Masterclass ontzettend uitgebreid. Kjell neemt je volledig van A tot Z mee in het opbouwen van je eigen social media bureau Ook krijg je toegang tot andere experts & een gehele community + krijg je toegang tot diverse tools en scripts. Dit alles bij elkaar maakt de OMB Masterclass oprecht een goed product!

De OMB Masterclass is geschikt voor eigenlijk iedereen die een business wil starten, jong, oud, maakt niet uit. Zolang je maar bereid bent om te leren en te investeren, zal je zien dat je succes gaat behalen.

Wat kost de OMB Masterclass?

We zijn nu aan het einde gekomen van deze OMB Masterclass Review. We willen je daarom als laatste nog een leuke actie meegeven.

Mocht je overtuigd zijn van de OMB Masterclass, schaf dan hier de cursus aan met zo’n €2.000 korting. Je betaalt nu nog maar €997 voor dé cursus die jou leert een winstgevend Online Marketing Bureau op te zetten.

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen van ieder €397 te betalen of 5 termijnen van elk €250, echter ben je dan uiteindelijk veel meer geld kwijt. Bespaar jezelf dus extra kosten.

OMB Masterclass gratis training

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem natuurlijk! Volg dan de gratis video training van Kjell om meer te weten te komen over de OMB Masterclass. Je kan jezelf volledig gratis inschrijven door op de groene knop hieronder te klikken.

Veelgestelde vragen

Aangezien de OMB Masterclass een (relatief) niet product is, hebben wij een aantal belangrijke vragen verzameld én voor je beantwoord:

Kan je de OMB Masterclass combineren met een studie?

Het opstarten van een business kost nu eenmaal tijd, laten we daar eerlijk in zijn. Het is wel goed mogelijk om dit te combineren met je studie. Je kan zelf namelijk je werktijden bepalen, omdat je een eigen business aan het opstarten bent. Je moet je wel beseffen dat je hiervoor andere dingen moet laten: je zal wat minder vaak kunnen afspreken met vrienden of wat minder vaak de stad in kunnen gaan. Je moet er iets voor over hebben om een business te starten ;).

Hoeveel kan je verdienen met de OMB Masterclass?

Dit is een lastige vraag om te beantwoorden, omdat het samenhangt met veel verschillende externe factoren. De OMB Masterclass leert jou hoe je een succesvolle business start. Het is dus niet heel gek dat je hiermee veel kan verdienen, alleen werkt dit systeem alleen als jij ook eraan werkt.

Is de OMB Masterclass écht geen scam?

Ik snap wel waardoor mensen kunnen denken dat dit soort cursussen een scam zijn, aangezien dat “sentiment” nu een beetje leeft. De reviews die de OMB Masterclass krijgt, uit binnen- en buitenland, laten zien dat het écht geen scam is. Kjell heeft een legitiem bedrijf, met een goede cursus en is goed bereikbaar. Dit zijn allemaal signalen dat het juist geen scam is.

Moet je ingeschreven staan bij de KvK als je met de OMB Masterclass start?

Jezelf inschrijven bij de KvK is wel verstandig. Je gaat namelijk een legit bedrijf opstarten en je wilt dit ook volgens de regels doen.

Met welke andere online cursussen heb jij goede ervaringen? Laat het ons weten in de reacties! Ik ben ook zeker benieuwd wat je van mijn OMB masterclass Review vond, dus laat ook zeker even een reactie achter!

Mocht je interesse hebben in het opstarten van een Agency, check dan ook zeker mijn SMMB Masterclass review van Boyd Hoek of mijn Agency Masterclass review van Mitchell Weijerman.

Jan
Reviewplek is opgericht door Jan. Jan is met zijn reviewplek ondertussen een autoriteit geworden. Zijn missie is om eerlijkheid te creëren in een wereld vol misleidende reclames en reviews. Uitgebreid onderzoek, actuele kortingen en een eerlijke mening is wat jij hier kunt verwachten. Heb jij een vraag over een review of reviewplek? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.