Eerlijke en Betrouwbare Reviews!

Mijn review en ervaringen met Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie

Lees er hier alles over!

Gemiddelde leestijd: 37 minuten

Bedankt voor het bezoeken van mijn Affiliate Marketing Revolutie Review en het lezen van mijn ervaringen met Jacko Meijaard!
Als je bij dit artikel bent uitgekomen, ben je (waarschijnlijk) al op de hoogte van wie Jacko Meijaard is en wat de Affiliate Marketing Revolutie inhoudt.

Wellicht sta je op het punt om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen óf ben je opzoek naar gebruikerservaringen van andere mensen.
Als dit inderdaad het geval is, ben je bij ons op het juiste adres!

In deze Affiliate Marketing Revolutie Review nemen wij jou mee in een aantal belangrijke zaken én willen we jou een unieke bonus meegeven!
We hebben deze cursus zelf gevolgd en uitgebreid onderzocht op betrouwbaarheid en effectiviteit.

Als je niet teveel tijd hebt, skip dan naar de diverse hoofdstukken en de bonus onderin de pagina of sla deze pagina op in je bookmarks.
De bonus wil je niet missen namelijk.

Lees snel verder!

Inhoudsopgave

Wat ga jij in deze review leren?

In deze review over Jacko Meijaard en zijn Affiliate Marketing Revolutie ga je het volgende ontdekken:

 • Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?
 • Wie is Jacko Meijaard en waarom is de geschikte persoon om deze cursus te geven?
 • Waarom ik gestart ben met deze cursus
 • Wat de Affiliate Marketing Revolutie mij gebracht heeft
 • Wat de ervaringen zijn met Jacko Meijaard
 • Waaruit bestaat de Affiliate Marketing Revolutie
 • Wat vind ik van de Affiliate Marketing Revolutie
 • Ik sluit af met een hele leuke bonus, speciaal voor jou!

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van mijn review, laat het dan in de comments achter.
Laten we bij het begin beginnen!

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard?

De Affiliate Marketing Revolutie is een product, ontwikkeld door Jacko Meijaard, onder de vlag van Internet Succes Gids.

Dit product is een online video cursus/training die jou leert om aan de slag te gaan met Affiliate Marketing.
Je volgt door middel van online video’s een stappenplan, met als uiteindelijk doel dat jij alle informatie tot je beschikking hebt om aan de slag te gaan met Affiliate Marketing.

Verderop in dit artikel gaan we dieper in op de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie en wat je daadwerkelijk ontvangt met deze cursus.

Laten we bij het begin beginnen!

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de bedenker van de cursus “Affiliate Marketing Revolutie“.
Dit is (denk ik) één van de bekendste affiliate marketing cursussen in Nederland.

De Zeeuwse Jacko is ondertussen bijna 30 jaar oud en een rasechte internetondernemer.
Om die reden is hij in het verleden ook geïnterviewd door het Algemeen Dagblad.

Dit ging vooral om zijn avontuur en waarom hij gestart is met affiliate marketing.

Het geeft ook vooral aan dat Jacko weet wat hij doet én waar hij het over heeft.

Dat affiliate marketing inderdaad een prachtig verdienmodel is blijkt wel uit het inkomen van Jacko zelf.
Voor deze website zochten wij uit wat Jacko Meijaard verdient en dat zegt al heel veel.

Omdat wij veel persoonlijk contact hebben met Jacko, en natuurlijk zijn cursus hebben gevolgd, kunnen en konden wij een goed beeld scheppen van zijn inkomen.

Jacko verdient alles bij elkaar soms meer d an €100.000 per maand!
Zijn succesvolle technieken leert hij uit door middel van de videocursus Affiliate Marketing Revolutie.

Waarom is Jacko Meijaard de juiste man om deze cursus te maken?

Nu hoor ik je de vraag stellen waarom Jacko juist deze cursus kan maken én kan geven?
Daarop kan ik een heel simpel antwoord geven:

Meer dan 10 jaar ervaring!

Jacko verdient al meer dan 10 jaar zijn geld door middel van affiliate marketing.
Deze 10 jaar aan kennis en kunde heeft hij samengevat in zijn Affiliate Marketing Revolutie en andere producten.

Zo vind je op zijn website internetsuccesgids.nl niet alleen honderden blogs, maar ook het grootste affiliate marketing forum van Nederland. Mede-ondernemers zijn hierop dagelijks actief, waaronder ik!

Waarom ben ik met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag gegaan?

Ik werk momenteel zo’n 6,5 jaar in de Online Marketing wereld, waarbij ik voornamelijk met betaalde marketingkanalen heb gewerkt.
Je kan hierbij denken aan Google Ads, Facebook Ads, YouTube, Instagram enzovoort.

Ik heb dus eigenlijk altijd al een interesse in online marketing gehad en ik weet dit ook succesvol in te zetten voor andere bedrijven.

Daarnaast run ik in mijn vrije tijd een webshop, echter ben ik de laatste 2 jaar opzoek gegaan naar manieren om een passief inkomen te genereren.
|Mijn webshop kost namelijk stiekem best wat tijd om te onderhouden.

Aangezien tijd best schaars is, kan je maar beter ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk waarde uit je tijd haalt.

Zodoende ben ik gaan Googlen naar manieren om een passief inkomen te genereren.
Ik kwam terecht bij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard en ik was eigenlijk best wel snel “verkocht”. De €47 die ik betaalde voor de AMR was een schijntje, als je kijkt wat voor waarde je ervoor terug krijgt.

Ik ben dus voornamelijk met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag gegaan, om op een laagdrempelige manier een passief inkomen te genereren.
Tot nu toe met succes!

Zoals je in de afbeelding hieronder kan zien, heb ik niet alleen de Affiliate Marketing Revolutie gekocht, maar ook een aantal andere producten van Jacko Meijaard. Ik ben lid van de exclusieve 10K club, waardoor ik toegang heb tot specifiekere Affiliate Marketing cursussen en toegang heb tot een exclusief gedeelte op het Affiliate Marketing forum.

Affiliate Marketing Revolutie
AMR trainingen

Wat heeft de Affiliate Marketing Revolutie mij gebracht?

Op het moment van het schrijven van dit artikel, heb ik momenteel 3 affiliate websites live staan: 1 in de dieren branche, 1 in de reizen branche en deze website. In de toekomst zullen er vast meer websites bijkomen, echter is het goed om je eerst te focussen op 1 website.

Als deze website vervolgens gaat lopen en commissies gaat opleveren, start je met de tweede en zo ga je continu verder. Op die manier ben je aan het opschalen en werk je constant aan het genereren van een passief inkomen.

Mijn eerste website ging rond oktober 2019 live en haalt momenteel zo’n 30 tot 40 bezoekers per dag binnen via Google en nog zo’n 10 tot 15 bezoekers vanuit Facebook. In totaal heeft mijn eerste website nu een kleine €200,- opgeleverd, terwijl dit eigenlijk pas het begin is.

Mijn tweede website is in november 2019 gestart. Ook hier heb ik momenteel al mijn gemaakte kosten al terug verdiend en zit er een mooie groei in.

paypro commissie
Geld verdienen met Affiliate Marketing is goed mogelijk!

Ik zal eerlijk met je zijn; op het begin kost het opstarten van een affiliate website best wat tijd en het begin kan erg langzaam aanvoelen.
Ook is het goed om te beseffen dat geld verdienen met affiliate marketing niet vanzelf komt.

Als je eenmaal de “flow” te pakken hebt, is het een kwestie van elke dag wat tijd investeren in je sites en zorgen dat alles groeit.
Er zijn dagen geweest dat het mij niet snel genoeg ging. Juist dan moet je beseffen dat iets moois opbouwen tijd kost en niet vanzelf gebeurt.

De Affiliate Marketing Revolutie heeft er bij mij dus niet alleen voor gezorgd dat ik daadwerkelijk aan de slag ben gegaan. Ook heeft het al gezorgd voor wat leuke inkomsten. Het is nog lange na geen fulltime maandsalaris, maar het zorgt er wel voor dat de websites zichzelf betalen en ik (bij wijze van) een deel van mijn vaste lasten ermee kan betalen.

Jacko Meijaard Affiliate Marketing Revolutie

Wat zijn de ervaringen met Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie?

Jacko belooft je geen gouden bergen, echter wel een redelijk “makkelijke” manier om online geld te verdienen.
In mijn optiek is dit ook een manier die weinig risico met zich mee brengt.

Je hoeft namelijk niet in klantenservice, voorraad, opslag en dergelijke te investeren. Je business kan je dus volledig online runnen, op een laagdrempelige en voordelige manier!

Het komt niet vanzelf..

Wel is het goed om te beseffen dat online geld verdienen niet vanzelf komt aanwaaien.
Je zal er tijd en moeite in moeten steken. Vergelijk het een beetje met mensen die op topniveau sporten; zij zijn niet in één keer op het topniveau gekomen, maar hebben hier veel tijd in moeten investeren.

Daarnaast staat Jacko bekend als een nuchter en betrouwbaar persoon. Mensen die de AMR kopen, maar bijvoorbeeld alsnog besluiten dat het niks voor hen is, krijgen altijd binnen 30 dagen hun geld terug! Dit zorgt ervoor dat Jacko niet alleen te vertrouwen is, maar dat hij ook hetgeen doet wat hij belooft.

Community

Ook is er rondom de Affiliate Marketing Revolutie een heel forum opgebouwd, waar gelijkgestemden allerlei (affiliate) zaken met elkaar bespreken. Dit forum wordt dagelijks druk bezocht en heeft meer dan 7.500 leden.

Het forum (dat Internet succesgids forum heet) wordt steeds uitgebreider en daarom heb ik er zelf enorm veel geleerd van anderen.

Je vindt hier vooral Nederlanders en Belgen die met de AMR aan de slag zijn gegaan en dus mensen die, in 99% van de gevallen, positieve ervaringen hebben met zowel Jacko en zijn cursus.

Alle bovenstaande punten zorgen ervoor dat de ervaringen met Jacko Meijaard vaak ontzettend goed zijn. Dit geldt ook voor mijn persoonlijke ervaringen.

Ik heb Jacko nu een aantal keer gesproken omtrent mijn affiliate business en ik mag oprecht zeggen dat hij niet alleen met mij meedenkt, maar mij ook andere invalshoeken laat zien!

Waaruit bestaat de Affiliate Marketing Revolutie?

Voordat je besluit om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen, is het handig om te weten wat je ervan mag verwachten. Je koopt namelijk niet alleen een cursus, ook krijg je toegang tot andere zaken

De Affiliate Marketing Revolutie cursus

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit een aantal specifieke onderdelen, genaamd Modules. Elke module bestaat weer uit een aantal video’s en informatieve linkjes.

Ook is elke module opgebouwd rondom een specifiek onderwerp. Je kan hierbij denken aan “inspiratie en motivatie” “het inrichten van je website” en de basis om “hoog te scoren in Google”. Kortom; het volledige pakket dat jij nodig hebt om van start te gaan met Affiliate Marketing!

De modules zijn opgebouwd op 2 manieren: de Blauwe modules hieronder zijn ingericht rondom Marketheme. De Grijze modules zijn ingericht voor mensen die niet met Marketheme aan de slag willen gaan. Later staan we even stil bij wat Marketheme precies is.

Weet je al dat je gebruik gaat maken van Marketheme? Bekijk dan dus de blauwe modules. Ga je zelf aan de slag, met bijvoorbeeld WordPress, bekijk dan de grijze modules.

Module 0: Inspiratie en Motivatie

In 10 video’s neemt Jacko jou mee in de mindset en motivatie die je moet hebben, om succesvol te zijn met Affiliate Marketing. Diverse onderwerpen worden besproken, bijvoorbeeld: het hebben van focus, de juiste prioriteiten stellen, het jezelf niet te lastig maken, het ondernemen van actie enzovoort.

Ik vond dit een zeer motiverende module, die je verteld wat je juist wel en niet moet doen. Het gaf mij een boost om écht van start te gaan.

Module 1: Starten met Affiliate Marketing

Module 1 legt in 8 video’s de basis van Affiliate Marketing. Hierbij ga je aan de slag met het vinden en registreren van een domeinnaam, het vinden van affiliate producten en het aanmelden bij affiliate netwerken. Ook komt hier terug hoe je een website toevoegt aan Marketheme.

Module 2: Website inrichten

Module 2 staat met 6 video’s stil bij het inrichten van je website. Denk hierbij aan je logo, je menu, je homepage en je footer. Zoals Jacko mooi toelicht in deze module; maak er geen kermis van.

Module 3: Hoog scoren in Google

In module 3 wordt de SEO basis toegelicht, vanuit 9 video’s. Deze module loopt uiteen van het vinden van de juiste zoektermen voor je content, het maken van berichten/pagina’s, hoe je afbeeldingen toevoegt, hoe je een verdienmodel toepast en andere basic SEO zaken.

Module 4: Website live zetten

Module 4 legt in 3 video’s uit hoe jij je website live zet en hoe je Call to Actions toevoegt.

Module 5: Meten is weten

In 1 video van module 5 leer jij hoe je Google Analytics instelt en dus kan meten wat er allemaal op je website gebeurt. Dit is, in mijn optiek een belangrijke module. Alles valt of staat met weten wat er op je website gebeurt en hoe je dit (in een later stadium) kan optimaliseren.

Module 6: Puntjes op de i

In module 6 komen 4 video’s aan bod, waarbij je de laatste stappen doorloopt van je website. Denk hierbij aan het toevoegen van categorieën, breadcrumbs en een CTA menu.

Module 7: Afronding

Module 7 is, letterlijk, de afrodning van de voorgaande modules. Hier komt Jacko nog met een upsell vanuit de Clarity Call. Met deze call kan jij je eventueel aansluiten bij de 10K club van Jacko.

Lees hier wat de 10K club is en kom erachter waarom ik hier juist in heb geïnvesteerd.

affiliate marketing revolutie review
Module 7 van de Affiliate Marketing Revolutie

Instructie 1: Je website zonder Marketheme

Wanneer jij niet aan de slag gaat, is het belangrijk om alle Instructie modules te bekijken. In Instructie 1 neemt Jacko jou in 3 video’s mee in het vinden en registreren van je domeinnaam, webhosting en hoe je WordPress installeert.

Instructie 2: WordPress goed instellen

Instructie 2 laat in 5 video’s zien hoe jij je algemene WordPress instellingen aanpast, hoe je pagina’s en berichten maakt’, hoe je een thema aan je website toevoegt en hoe jij je aan kan melden bij Daisycon.

Daisycon is één van de velen Affiliate Netwerken. Wij hebben de meest gangbare Nederlandse Affiliate Netwerken voor je verzameld.

Instructie 3: Google is je vriend

Instructie 3 is eigenlijk hetzelfde als Module 2, alleen dan zonder gebruik van Marketheme. Hier gaat het dus om de basisprincipes van SEO. Deze leer jij door middel van 5 video’s.

Instructie 4: Geld verdienen met je website

In 2 video’s leer jij in Instructie 4 hoe je meerdere berichten aan je website toevoegt en hoe jij hier een verdienmodel op toepast. Een redelijk straight forward module!

Instructie 5: The money is in the list

In deze Instructiemodule neemt Jacko je in 4 video’s mee in E-mailmarketing. In mijn optiek één van de meest winstgevende “marketingkanalen” van elk bedrijf. Deze module heet niet voor niets The money is in the list.

Instructies 6: Leads scoren

Module 6 laat in 5 video’s zien hoe jouw website een leadmagnet wordt, een echte leadmachine. Hierbij staat Jacko stil bij het gebruik van de tool Leadpages en hoe je leadboxes maakt. Het doel hiervan is warme leads/klanten genereren.

Wij zijn momenteel bezig met een review over de Leadpages tool, dus hierover later meer!

Laatste module: teksten uitbesteden

In de laatste module staat Jacko stil bij het uitbesteden het schrijven van je teksten. Dit is interessant wanneer je een budget hebt of al geld verdient met je website. Op het begin zou ik hier nog niet mee aan de slag gaan.

Of je nu wel of niet met Marketheme aan de slag gaat, kan ik je sterk adviseren om alle modules en video’s te bekijken! Zoals je kan zien is het een uitgebreide cursus, met onzettend veel waardevolle informatie. Dit krijg je niet zomaar bedacht ;).

WordPress thema: Marketheme (optioneel tegen betaling)

Jacko heeft specifieke modules voor zijn thema “Marketheme” ontwikkeld en modules voor mensen die geen gebruik willen maken van Marketheme. Marketheme is een apart Affiliate Marketing thema, die jij kan gebruiken op je website.

Hiervoor betaal je €67 per maand.

Je kan een thema omschrijven als de uitstraling/look & feel van je website.
Ter illustratie; het thema van deze website, reviewple.nl is ook een website die draait op Marketheme!

Voor deze website schreven wij ook een uitgebreide review over marketheme.
Doe er je voordeel mee!

Internet Succes Gids Forum

Wanneer jij besluit om te investeren in de Affiliate Marketing Revolutie, kan jij jezelf ook aanmelden op het Internet Succes Gids forum. Dit is een forum met meer dan 7.500 actieve leden, die allemaal iets doen met Affiliate Marketing.

In Nederland is het best uniek om een actief forum te vinden rondom Affiliate Marketing.

Vandaar dat ik dit echt een leuke bijkomstigheid vind van de Affiliate Marketing Revolutie. Zelf ben ik ook dagelijks op het Internet Succes Gids forum te vinden, waarbij ik anderen help of juist hulp krijg van andere forumleden.

Dit alles kost nog geen €50,-. Je zou verwachten dat een cursus met zoveel waarde een stuk duurder zou zijn?!

Mijn Affiliate Marketing Revolutie Review

Zoals je wellicht kan lezen in deze Affiliate Marketing Revolutie Review, ben ik echt een fan van de AMR cursus. Zoals eerder benoemd is het een cursus die zijn geld meer dan waard is. Al zou je niet actief aan de slag gaan met affiliate marketing, dan nog kan je ontzettend veel opsteken van de cursus.

Met deze Affiliate Marketing Revolutie review wil ik eigenlijk 2 vragen voor jou beantwoorden:

Wat zijn mijn ervaringen met Jacko Meijaard en is hij betrouwbaar?

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar en een goede investering?

Op al deze vragen kan ik heel duidelijk JA zeggen.

Zoals je eerder in dit artikel hebt gelezen doet Jacko precies wat hij belooft en is de Affiliate Marketing Revolutie een geschikte cursus om jou te laten starten met affiliate marketing. De AMR is niet te lastig, duidelijk te volgen, de community rondom de AMR is levendig; dit zijn allemaal goede redenen waarom de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar is.

Dat de Affiliate Marketing Revolutie een goede investering is, is te zien aan mijn update uit augustus 2020, die je boven in dit artikel kan vinden in het blauwe blok. Ik heb de magische grens van €5.000 doorbroken!

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt?

De Affiliate Marketing Revolutie is vooral geschikt voor jou, als je één of meerdere van de onderstaande dingen belangrijk vindt:

 1. Je wilt meer uit het leven halen, dan alleen een salaris en het werken voor een baas
 2. Jij hebt duidelijk waar jij, als persoon, naartoe wilt groeien
 3. Je bent bereid om (lage) bedragen te investeren in jouw lange termijn doelen
 4. Je wilt jouw geld voor je laten werken en niet andersom
 5. Jij wilt zelf bepalen hoe je dag eruit ziet
 6. Je wilt letterlijk geld verdienen, terwijl je slaapt

Als jij één of meerdere van bovenstaande punten belangrijk vindt, is de Affiliate Marketing Revolutie een geschikte oplossing.

Zoals je eerder in dit artikel gelezen hebt, is het een goede cursus, die bij mij al wat resultaten haalt. Ook is de ondersteuning en community rondom de AMR erg goed.

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

Wat ik je als laatste nog mee wil geven: Een goede affiliate website valt of staat, met de hoeveelheid tijd en moeite die jij bereidt bent om hierin te steken. Blijf dit in je achterhoofd houden!

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie? + Exclusieve bonus!

De Affiliate Marketing Revolutie is een relatief goedkoop product, als je ziet welke waarde je hiervoor terugkrijgt. De gehele cursus kost €47, wat dus écht geen geld is. In het kopje “Waaruit bestaat de Affiliate Marketing Revolutie?” heb je gelezen wat je allemaal precies krijgt voor dit bedrag.

Als je het mij vraagt is de Affiliate Marketing Revolutie veel meer waard dan die €47,-. Alleen al de 1e module van de cursus zou dit bedrag al mogen kosten.

Deze investering heeft mij in ieder geval tot het punt gebracht dat ik meerdere affiliate websites beheer, zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen. Ontneem daarom jezelf deze kans niet en ga aan de slag!

Wil jij online geld leren verdienen, op een laagdrempelige manier?
Investeer dan die €47 in jezelf en ga aan de slag met het bouwen van een passief inkomen!

Wat is de exclusieve bonus?

Als jij de Affiliate Marketing Revolutie aankoopt via één van mijn affiliate links, krijg je van mij gratis het Ashe Pro WordPress thema (ter waarde van $90).

Met dit thema krijg je een professioneler uitziende website, waarmee de kans op meer commissies hoger wordt!


Om aanspraak te maken op deze bonus, moet je ervoor zorgen dat jij je aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie doet via een van de links op deze pagina. Alleen als een klik via mijn link de laatste was voor je aankoop, zal ik beloond worden met een affiliate commissie door Jacko en ALLEEN dan zal jij de bonus krijgen. Ik heb een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (met zichtbare tijd van aankoop) nodig om je aankoop te bevestigen. Je kunt deze versturen naar info@reviewjunkie.nl nadat je 30-dagen niet-goed-geld-terug periode is verlopen en je hebt besloten het product te behouden.

Als je er 100% zeker van wilt zijn dat je de bonus zult krijgen:

 • Open een nieuwe incognito browser tab.
 • Kopieer en plak deze link: https://www.paypro.nl/producten/Internet_Succes_Gidsnl_-_Affiliate_Marketing_Revolutie/19099/73396
 • Koop de cursus en stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur 30 dagen na je aankoopdatum, wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

LET OP: Om misbruik van dit aanbod te voorkomen, zal jij de bonus pas ontvangen 30 dagen nadat je aankoopdatum van de cursus gedaan is.

Veelgestelde vragen

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat nu al een aantal jaar. Om die reden heeft dit product veel bekendheid gegenereerd. Dit zorgt natuurlijk ook voor veel vragen! Wij hebben hieronder de meest voorkomende vragen en antwoorden voor je verzameld.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een marketingmethode en verdienmodel, waarbij jij betaald wordt voor het leveren van traffic, leads of klanten.

Stel: jij hebt een website over sportkleding en je schrijft een artikel over de 5 beste sportbroeken. In dit artikel verwerk je affiliate linkjes die naar een website gaan die deze 5 sportbroeken verkoopt. Als vervolgens iemand op jouw link klikt en een sportbroek koopt, krijg jij hier commissie voor. In de basis is dit affiliate marketing.

Kan je de Affiliate Marketing Revolutie combineren met een studie, werk of gezin?

De AMR is prima te combineren met een studie, werk of gezin. Dit komt omdat de Affiliate Marketing Revolutie een digitaal product is. Jij bepaalt zelf wanneer jij er tijd in investeert. Het is wel verstandig om bepaalde zaken niet meer te doen, zodat je tijd vrijmaakt voor de AMR. Dit heb je echter volledig zelf in de hand.

Hoeveel kan je verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Het is niet zozeer dat je veel geld verdient met de AMR zelf, je gaat geld verdienen met de kennis die je opdoet. De AMR legt de basis voor affiliate marketing, maar het is aan jou om dit tot een succes te maken. Er zijn op het Internet Succes Gids Forum genoeg voorbeelden te vinden van mensen die hier flink geld mee verdienen. Ook internationaal zijn er veel voorbeelden van mensen die tienduizenden dollars per maand verdienen, zoals Adam Enfroy en Tom Dupuis.

Is de Affiliate Marketing Revolutie écht betrouwbaar?

Hier kunnen we heel kort in zijn: Ja. Jacko heeft met de AMR duizenden mensen geholpen (waaronder mij), zijn forum heeft meer dan 7.500 actieve leden en Jacko heeft daadwerkelijk een business. Natuurlijk is zijn product dan te vertrouwen!

Hoe lang duurt het voordat je geld verdient met de Affiliate Marketing Revolutie?

Dit ligt aan hoeveel tijd je in je website, je online asset steekt. Dit ligt aan hoe jij je content schrijft en welke toegevoegde waarde je levert. Dit ligt aan hoe jij affiliate marketing en SEO toepast. Het ligt dus aan verschillende dingen.

Wat ik zelf zie bij mijn eigen websites is dat dit in 4 weken kan plaatsvinden, maar bijvoorbeeld ook in 3 maanden. Als jij wekelijks aan je website werkt en ervoor zorgt dat je site elke week groter wordt, is het een kwestie van tijd tot je 1e commissie!

Is er een korting op de Affiliate Marketing Revolutie

Momenteel is er geen korting. Wel biedt Jacko een aantal keer per jaar 50% korting aan, voor een korte periode. Als dit speelt, zal ik mijn artikel updaten.

Mocht je nog twijfels hebben, na het lezen van mijn ervaringen met Jacko Meijaard en onze Affiliate Marketing Revolutie review? Laat het dan weten in de reacties hieronder. Ik zal hier dan bij jou op terugkomen!

Jan
Reviewplek is opgericht door Jan. Jan is met zijn reviewplek ondertussen een autoriteit geworden. Zijn missie is om eerlijkheid te creëren in een wereld vol misleidende reclames en reviews. Uitgebreid onderzoek, actuele kortingen en een eerlijke mening is wat jij hier kunt verwachten. Heb jij een vraag over een review of reviewplek? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.