Eerlijke en Betrouwbare Reviews!

Hoe werkt Affiliate Marketing?

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
mm

Affiliate Marketing is één van de meest geschikte methodes om online geld te verdienen. Je kan affiliate marketing toepassen op diverse manieren, met diverse websites en diverse marketingkanalen. Maar hoe werkt affiliate marketing dan precies?

Waar het in de essentie om gaat is dat jij websitebezoekers en klanten aanlevert, aan andere bedrijven, en dat je hiervoor betaald krijgt. Om het concreet te maken heb ik hieronder een voorbeeld:

Affiliate marketing voorbeeld

Stel; jij hebt een blog gericht op honden. Je schrijft artikelen rondom “beste hondenmand” of “beste hondenvoer”, zodat mensen jouw artikelen vinden via Google. In deze artikelen verwerk je affiliatelinks naar andere bedrijven.

Deze artikelen leveren websitebezoekers op, die dus door kunnen klikken naar een bedrijf dat kattenmanden of hondenvoer verkoopt. Als deze persoon vervolgens een bestelling plaatst, krijg je hier een commissie voor, aangezien deze persoon vanuit jouw website bij hen terecht is gekomen.

In de visualisatie hieronder zie je hoe in grote lijnen hoe affiliate marketing werkt.

affiliate marketing

In een notendop is dat hoe Affiliate Marketing werkt; Je levert websitebezoekers en klanten aan andere bedrijven en hiervoor krijg je betaald.

Aan de slag gaan met affiliate marketing?

Ik zelf zet ook actief affiliate marketing in. Ik ben daarmee gestart nadat ik een online cursus van Jacko Meijaard had aangeschaft, genaamd “Affiliate Marketing Revolutie. Lees mijn ervaringen met Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie, om meer te weten te komen over deze cursus.

Jan
Reviewplek is opgericht door Jan. Jan is met zijn reviewplek ondertussen een autoriteit geworden. Zijn missie is om eerlijkheid te creëren in een wereld vol misleidende reclames en reviews. Uitgebreid onderzoek, actuele kortingen en een eerlijke mening is wat jij hier kunt verwachten. Heb jij een vraag over een review of reviewplek? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.