Eerlijke en Betrouwbare Reviews!

Geld verdienen achter je laptop/computer? Vind hier 12+ bruikbare tips!

Met deze tips gaat het jou lukken!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Geld verdienen achter je laptop of computer was nog nooit zo gemakkelijk als nu!
We leven in een tijdperk waarin alles én iedereen online is.

Dit zorgt voor veel mogelijkheden, wanneer je geld wilt verdienen op het internet of achter de pc.
Een laptop of computer met internetverbinding is vaak het enigste wat je nodig hebt, dus kruip achter je laptop en ga aan de slag!

In dit artikel ga ik dieper in op manieren die jij kan gebruiken om online geld te verdienen.
Zie het als een bron van inspiratie.

Een aantal van deze manieren gebruik ik zelf ook, dus als ik het kan is het ook voor jou mogelijk :).
Goed om aan te geven; je hebt wel een gezonde portie doorzettingsvermogen nodig, om veel geld online te verdienen.

Rome is natuurlijk ook niet in één dag gebouwd.
Pak één van de onderstaande methodes op, begin gewoon en houd het vol.

Je zult zien dat hoe meer tijd je erin steekt, des te meer je eruit kan halen.
Lees snel verder!

Inhoudsopgave

1. Online geld verdienen met Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is één van de meest geschikte methodes om online (veel) geld te verdienen.
Je kan affiliate marketing toepassen op diverse manieren; waar het om gaat is dat jij websitebezoekers en klanten aanlevert aan andere bedrijven en dat je hiervoor betaald krijgt.

Stel; jij hebt een blog gericht op huisdieren. Je schrijft artikelen rondom “beste kattenmanden” of “beste hondenvoer”, zodat mensen jouw artikelen vinden via Google. Jij krijgt websitebezoekers die, via jouw artikel, door kunnen klikken naar een bedrijf dat kattenmanden of hondenvoer verkoopt.

Als deze persoon vervolgens een bestelling plaatst, krijg je hier een commissie voor.

In een notendop is dat wat Affiliate Marketing inhoudt. Ik zelf zet ook actief affiliate marketing in. Ik ben daarmee gestart nadat ik een online cursus van Jacko Meijaard had aangeschaft, genaamd “Affiliate Marketing Revolutie.

Lees mijn ervaringen met Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie, om meer te weten te komen over deze cursus.

2. Bouw WordPress websites

Wanneer je (een beetje) technisch aangelegd bent, is het mogelijk om WordPress websites voor andere bedrijven te bouwen. Je kan hier al snel €500 tot €1.500 per website voor vragen.

Ik bouw bijvoorbeeld al mijn websites en webshops zelf, via WordPress. Er wordt altijd gedacht dat dit lastig is, maar dat valt reuze mee.

Je kan online heel veel gratis tutorials en gidsen vinden die je helpen met het bouwen van WordPress websites.

geld verdienen met dropshipping

3. Online geld verdienen met dropshipping via Bol.com/Amazon

Één andere geschikte manier om geld te verdienen met je computer, is om aan de slag te gaan met Dropshipping. Dropshipping is een bedrijfsmodel, waarbij jij producten van andere bedrijven verkoopt en hiervoor een deel van de omzet krijgt.

Deze producten kan je op jouw eigen website verkopen, of via marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon.

Enkele voordelen hiervan is dat je geen voorraad in hoeft te kopen, je hoeft je minder bezig te houden met levering en ook de customer service is iets wat bij de leverancier ligt.

Dat je hier veel geld mee kan verdienen is wel duidelijk. Er zijn veel mensen die dit doen en hier een aardige boterham mee verdienen. Hoeveel geld je verdient is natuurlijk afhankelijk van hoeveel tijd je erin steekt en welke producten je gaat dropshippen.

Er zijn online talloze cursussen beschikbaar, die jou leren hoe je Dropshipping het beste aan kan pakken.

Zo heb je bijvoorbeeld de Bol Masterclass van Jia Ruan. In deze masterclass leer je écht alles omtrent het runnen van een succesvolle dropshipping business op Bol.com.

Wil je weten of dit iets voor je is? Volg dan hier een gratis online training omtrent de Bol Masterclass

4. Online geld verdienen met teksten vertalen

Aan de slag gaan als vertaler is een geschikte optie om online geld te verdienen, vooral als je goed bent in een bepaalde taal. Via Upwork kan je internationale opdrachten vinden van bedrijven die bijvoorbeeld hun Engelse teksten in het Nederlands vertaald willen hebben. Hetzelfde geldt voor Fiverr!

Je kan met deze methode al snel tientallen euro’s per opdracht mee verdienen, zonder dat het je perse veel tijd hoeft te kosten (mits je een goede talenknobbel hebt natuurlijk).

Goed om te weten; via Fiverr verdien je al snel zo’n €5 per 150/200 vertaalde woorden, dus dit kan best wel oplopen tot een aardig bedrag. Aanmelden bij Fiverr is makkelijk en gratis via deze link. Probeer het gewoon!

5. Online geld verdienen met teksten schrijven

Net als dat je makkelijk aan de slag kan gaan als vertaler, kan je dus net zo goed aan de slag gaan als tekstschrijver. Ook deze manier is geschikt om geld vanaf je computer te verdienen!

Via Textbroker, Upwork en Fiverr kan je makkelijk aan (internationale) opdrachten komen, van mensen/bedrijven die teksten in een bepaalde taal nodig hebben. Dus als je een talenknobbel hebt, is het schrijven van teksten een makkelijke manier om geld te verdienen achter je laptop of computer!

Aanmelden bij Fiverr is makkelijk en gratis via deze link. Give it a shot 😉

geld verdienen met daytraden

6. Online geld verdienen met beleggen of day traden

Dat je met beleggen en day traden veel geld kan verdienen, weet je waarschijnlijk al. Om die reden mag deze manier van online geld verdienen niet ontbreken in dit artikel.

Door middel van beleggen, zorg je ervoor dat je geld verdient met je eigen geld. Je investeert in aandelen en ontvangt hierop rendement of je verkoopt je aandelen wanneer prijzen gunstiger zijn.

Beleggen is een vak apart, maar dat neemt niet weg dat ook jij dit kan leren. Volg bijvoorbeeld de gratis online training van Harm van Wijk, van Beleggen.com. Hij heeft aparte software en een bijbehorende cursus ontwikkeld. Meer weten hierover? Lees dan mijn Trading Navigator Methode review.

Het principe van Day Trading is dat je dagelijks effecten koopt en verkoopt, om gebruik te maken van prijsfluctuaties. Je bent dus letterlijk elke dag aan het handelen (vandaar de naam day trading). Je kan hiermee geld verdienen door de vele dagelijkse prijsveranderingen.

Net als dat beleggen een vak is, geldt dit ook voor Day Trading. Ook voor deze money-making-machine kan je online gratis trainingen volgen, die van Kevin Timmer bijvoorbeeld. Kevin is al meerdere jaren fulltime day trader en heeft ook een eigen product ontwikkeld. Meer weten over zijn product? Lees dan onze Day Trading Masterclass review.

7. Online geld verdienen als virtual assistant

Het worden van een virtual assistant is ook een interessante manier om achter je computer geld te verdienen. Hierbij ondersteun je bedrijven of bepaalde mensen in hun dagelijkse routinewerkzaamheden. Je kan hierbij denken aan het inplannen van meetings, het onderhouden van agenda’s, het maken van notulen tijdens calls enzovoort.

Je bent letterlijk een virtuele ondersteuner van iemand, waardoor je dit werk dus gemakkelijk thuis kan doen! Er zij online diverse programma’s te vinden, waarbij jij jezelf kan aansluiten als virtual assistant.

Ook is er een heuze VA opleiding, mocht je dit interessant vinden!

geld verdienen achter je laptop

8. Online geld verdienen met poker

Tijdens mijn studententijd zweerde ik bij online pokeren, voornamelijk via Pokerstars. Ik speelde standaard meerdere handen tegelijk en deed dit voornamelijk met Spin & Go potjes.

Hierbij kan je jezelf inkopen voor bijvoorbeeld 1 euro, vervolgens wordt er aan een virtueel rad gedraaid en kan je inleg maximaal verhoogd worden tot 10.000 keer je inleg. Vooral tijdens mijn studie was dit voor mij een geschikte manier om geld te verdienen achter mijn laptop.

Je zal hiervoor wel wat nachten moeten opblijven en ervoor zorgen dat je niet te riskant speelt. Poker is een kansspel, dus vroeg of laat ga je potjes verliezen.

9. Online geld verdienen met een blog en Adsense

Mocht je aan een blog hebben, of er één willen starten, kan je een leuk bedrag verdienen met Google Adsense. Adsense is een programma van Google, waarmee jij ruimte op je website verkoopt.

Deze ruimtes worden gebruikt door Google, om advertenties van andere bedrijven in te plaatsen. Zodra iemand op een advertentie klikt of een advertentie bekijkt, kan je hier al geld mee verdienen. Dit is dus ook een geschikte manier om geld achter je laptop te verdienen!

Hierbij is het wel belangrijk dat je een flink aantal bezoekers op je website krijgt. Hoe meer bezoekers, hoe meer geld je hiermee kan verdienen. Ik heb dit een tijdje getest met één van mijn andere websites en zat al redelijk snel op zo’n €50 per maand aan Adsense inkomsten (naast andere inkomsten).

Dit was mooi meegenomen natuurlijk!

10. Online geld verdienen met een Social Media bedrijf

De laatste manier waarmee jij geld kan verdienen achter je laptop, is het starten van een Social Media bedrijf.

Een Social Media bedrijf beheert advertenties van andere bedrijven op sociale kanalen, zoals Facebook en Instagram. Voor het beheren van deze advertenties (en dus het aanleveren van klanten bij jouw klanten) kan je flink betaald krijgen.

Denk hierbij aan bedragen van wel €10.000 per maand, als je dit goed aanpakt. Ik heb zelf in het verleden bij een groot “agency” gewerkt, waar echt grof geld verdient werd met een soortgelijke dienst. Wij beheerden niet alleen social advertenties, maar bijvoorbeeld ook YouTube en Google advertenties.

Het belangrijkste hierin is dat jij een aantal nieuwe skills moet aanleren, namelijk: het binnenhalen van je eigen klanten en het opzetten en beheren van advertenties op Facebook en Instagram.

Voor deze skills zijn echter een aantal goede cursussen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman of de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. In deze cursussen leer jij niet alleen jouw Social Media bedrijf op te zetten, maar ook je eerste klanten binnen te halen.

Meer weten? Lees onze Agency Masterclass Review of onze SMMB Masterclass Review.

11. Geld verdienen met Marktplaats

Ook marktplaats is een platform waar je best wel wat geld mee kunt verdienen als je het slim aanpakt.
Verkoop eerst eens al jouw oude spullen die je niet meer gebruikt. Check je zolder, je huis en je schuur en zet alles wat in de weg staat om in geld.

Als je dat hebt gedaan kun je ervoor kiezen om producten te gaan in- en verkopen op marktplaats.
Producten die het heel goed doen op marktplaats zijn steigerhouten tuinmeubelen, boeken, gereedschappen en hobbyartikelen. Zorg dat je deze producten goedkoop gaat inkopen en duurder verkopen.

Marktplaats trekt enorm veel bezoekers en daar kun jij gebruik van maken. Daarbij is adverteren gratis en kun je al snel het verschil maken door te investeren in een mooie en verzorgde advertentie! De meeste (particulieren) besteden hier veel te weinig aandacht aan en daarom zullen jouw verzorgde advertenties opvallen en veel beter verkopen!

12. Geld verdienen met Opties

Je hebt er vast wel eens van gehoord; geld verdienen met Opties. Het wordt steeds populairder en bekender bij het grote publiek.
Er zit een grote uitdaging aan die je wel echt onder controle moet krijgen. Het managen van de risico’s.

Je kunt er veel geld mee verdienen maar ook mee verliezen. Harm van wijk leert jou in zijn boek ‘geld verdienen met opties‘ precies wat de valkuilen zijn en hoe jij succesvol kunt worden.

Met het kopen en verkopen van opties kun je kiezen uit PUT en CALL opties. Er gaat een wereld voor je open als je met Harm in zee gaat. Als je houd van een risico en je kunt daarmee overweg is dit een prachtige manier van geld verdienen met je laptop!

Tot zo ver mijn tips rondom geld verdienen achter je laptop.
Welke tips heb jij omtrent thuis geld verdienen met de pc?

Laat het hieronder weten in de reacties!

Jan
Reviewplek is opgericht door Jan. Jan is met zijn reviewplek ondertussen een autoriteit geworden. Zijn missie is om eerlijkheid te creëren in een wereld vol misleidende reclames en reviews. Uitgebreid onderzoek, actuele kortingen en een eerlijke mening is wat jij hier kunt verwachten. Heb jij een vraag over een review of reviewplek? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.