Conversatie Koning Review: Gaan alle chicks jou een BAAS vinden?

Conversatie Koning review - AttractionGym.nlConversatie Koning review, mening en ervaringen?

Heb jij moeite met het voeren van gesprekken met vrouwen, en weet je niet wat je moet zeggen? Of kun je al helemaal geen gesprekken aanknopen met vrouwen?

De kans is groot dat jij jezelf hierin zult herkennen, want anders was je niet op deze review terecht gekomen.

Waarschijnlijk ben je van plan om Conversatie Koning van de AttractionGym.nl te kopen, en ben je op internet gaan zoeken naar reviews en ervaringen van wat andere mensen die het boek al hebben gekocht er van vinden.

Enkele maanden geleden besloot ik om zelf aan de slag te gaan met Conversatie Koning, en kocht het pakket van Arnoud van Veen. Op deze pagina deel ik mijn eerlijke review, mening en ervaringen!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Over de AttractionGym.nl (Arnoud van Veen en Daan de Ram)

Laat me je eerst vertellen over de makers van het Conversatie Koning pakket, namelijk Arnoud van Veen en Daan de Ram van de AttractionGym.nl.

De AttractionGym.nl staat al jaren bekend als een goede website die informatie bevat over het versieren van vrouwen en alles wat er mee te maken heeft.

Arnoud, Daan en de andere coaches helpen mannen om (beter te worden in) vrouwen te versieren, en geven ook coaching en brengen ook producten uit; Conversatie Koning is er daar één van.

Het internet staat vol met positieve reviews en ervaringen over de AttractionGym en zijn coaches.

Wat is Conversatie Koning?

Arnoud van Veen
Arnoud van Veen

Conversatie Koning is een videotraining waarin je word onthuld hoe je (interessante) gesprekken met vrouwen kunt houden.

Het is dus een reeks aan video’s waarin je word verteld hoe je vrouwen kunt aanspreken, hoe je over je angst van het vrouwen aanspreken kunt komen, hoe je interessante gesprekken met vrouwen kunt houden en hoe je hiermee uiteindelijk vrouwen kunt versieren.

Waarom Conversatie Koning en voor wie is het?

Veel mannen hebben moeite met het aanspreken van vrouwen, en als ze dan een vrouw hebben aangesproken, om daar interessante gesprekken mee te houden, om uiteindelijk de vrouw te versieren en/of mee naar huis te nemen.

Je ziet een mooie vrouw staan, maar je weet niet wat je moet doen. En als je dan de vrouw hebt aangesproken, vind je het lastig om het gesprek op gang te houden en/of wijst de vrouw je af.

Als je jezelf hierin herkent, is Conversatie Koning wat voor jou, en kan het boek jou veel waardevolle informatie en inzichten delen.

Wat gebeurd er na betaling?

Nadat je hebt betaald, kom je direct op een geheime pagina. Hierop kun je account aanmaken waarmee je kunt inloggen voor het geheime Leden-gedeelte waar je de video’s + bonussen vind.

Ook krijg je per mail de factuur en een welkomstboodschap met verdere informatie en instructies van de AttractionGym.nl.

Na betaling kun je dus gelijk aan de slag!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Mijn eerlijke Conversatie Koning review, mening en ervaringen

Daan de Ram van AttractionGym.nl
Daan de Ram – AttractionGym.nl.

Goed, laat me je nu vertellen wat ik van Conversatie Koning vind, en wat mijn ervaringen er mee zijn.

Laat me je eerst vertellen dat je direct ziet dat er veel tijd en moeite aan het in elkaar zetten van de training is besteed; hier is met veel passie aan gewerkt.

Conversatie Koning bestaat uit zes modules, welke allemaal elkaar opvolgen.

Het mooie is dat je echte live-action video’s ziet. Aan de hand van video’s die met een ‘geheime camera’ zijn opgenomen, zie je dus precies wat er door de versier-coaches gezegd word, en hoe vrouwen hierop reageren.

Dit is mega waardevol en geeft je super veel waardevolle inzichten.

Conversatie Koning inhoud & bonussen

Conversie Koning is mega compleet. Alles wordt behandeld.

Zo wordt begonnen met de opening; hoe spreek je een vrouw aan, en in de laatste module leer je hoe je de gesprekken kunt closen, om zo je doel te behalen (vrouw mee naar huis nemen of telefoonnummer/date scoren).

Mooi ook is dat ook de meest gemaakte fouten besproken en veelvoorkomende situaties besproken worden, zodat je in het vervolg precies weet wat je wel/niet moet doen.

Conversatie Koning bestaat uit deze zes modules:

  1. Module 1: Conversatie fouten die je nooit meer hoeft te maken
  2. Module 2: Het wapenarsenaal van de conversatie koning
  3. Module 3: Zinnen waardoor je met iedereen moeiteloos kunt flirten
  4. Module 4: Zinnen die haar verliefd maken
  5. Module 5: Zinnen waardoor ze met je naar bed wil
  6. Module 6: Het ultieme systeem om je uit pijnlijke stiltes te redden

Als je alle stappen uit Conversie Koning toe gaat passen, krijg jij in het vervolg geen ‘awkward’ stiltes meer, weet je altijd wat te zeggen en houd je het gesprek interessant.

Dit zijn de bijkomende bonussen:

  • Kroonjuwelen: 575 Voorbeeld-zinnen
  • Bonus video: Van Gesprek naar Zoenen in 5 Simpele Stappen
  • Come-Backs voor al haar bijdehante opmerkingen
  • Bonus video: Overdag ontmoeten, zoenen en meenemen

Ook de bonussen zijn van uitstekende kwaliteit en voegen daadwerkelijk wat toe op de training.

Conversatie Koning Prijs:

De prijs voor Conversatie Koning is slechts 57,- euro. Dat is een prima prijs voor wat je krijgt; eigenlijk nog iets te laag…

Conversatie Koning bied jou zoveel waarde en is mega compleet. Meer dan dit heb je eigenlijk niet nodig om te leren om vrouwen te versieren.

Vraag jezelf af hoeveel het jou waard is om voortaan gewoon zonder problemen naar de mooiste vrouwen toe te stappen, en daar mooie, interessante en ‘sexy’ gesprekken mee te voeren. Dat lijkt mij onbetaalbaar toch :-)?

60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Goed.. dit maakt het helemaal een no-brainer.

Op de Conversatie Koning heb jij een 60 dagen niet-geld-geld-terug garantie.

Dat houdt in dat als jij om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over het pakket, je altijd binnen 60 dagen je geld terug kunt vragen.

Hierdoor loop je dus geen enkel risico op een miskoop en heb je niets te verliezen… alleen maar te winnen!

Conversatie Koning kopen

Zoals je in mijn Conversatie Koning review wel hebt kunnen lezen ben ik enorm tevreden over Conversatie Koning, en raad ik het iedereen van harte aan.

Als jij wilt leren hoe je de mooiste vrouwen kunt aanspreken én versieren, is Conversatie Koning voor jou.

Je leert alles wat je nodig hebt. Vrouwen zullen straks aan jouw lippen hangen en niet van je weg te slaan zijn… sterker nog; ze zullen straks JOU gaan versieren in plaats van andersom.

Conversatie Koning kopen doe je via onderstaande kortingslink:

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Samenvatting
Datum
Product naam
Conversatie Koning
Auteur beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *